Ook gratis budget om je uitzendkracht om- of bij te scholen?

35 uitzendorganisaties gingen je al voor. Heb jij een uitzendkracht in dienst die graag een overstap maakt naar een kansrijk beroep? Of is jouw uitzendkracht werkzaam in een beroep waar weinig tot geen werkgelegenheid is? Stel je dan eens voor dat er een budget beschikbaar is van maximaal €1500 exclusief btw…

En laat dat nou ook echt het geval zijn! Doorzaam biedt uitzendkrachten een Persoonlijk Kansberoepbudget aan.

Wat is het Persoonlijk Kansberoepbudget?

Het Persoonlijk Kansberoepbudget is een tegemoetkoming van maximaal €1500 exclusief btw in de opleidingskosten die gemaakt worden om de uitzendkracht om of bij te scholen voor een kansrijk beroep. Wil je dit Persoonlijk Kansberoepbudget aanvragen voor je uitzendkracht? Lees dan eerst alle voorwaarden in het financieel reglement Persoonlijk Kansberoepbudget.

Welke uitzendkrachten?

Je kunt al je uitzendkrachten aanmelden voor het Persoonlijk Kansberoepbudget wanneer ze werkzaam zijn in fase 1,2 of 3 of fase A, B. 166 uitzendkrachten ontvingen dit jaar al een Persoonlijk Kansberoepbudget.

Om- bijschoolrichting

De uitzendkrachten die dit budget al eerder ontvingen, zijn nu succesvol aan het werk in de volgende kansrijke beroepen sectoren:
– Techniek
– Groen
– Vervoer en Logistiek

Wie gingen al voor?

Maar liefst 166 uitzendkrachten zijn al bereikt en werden aangemeld door 35 uitzendorganisaties! Van grote uitzendorganisaties tot de kleinere zogenaamde eenmanszaken.

Waarom bieden we dit budget aan?

Doorzaam stimuleert uitzendkrachten om te blijven leren en ontwikkelen. Wij geloven dat iedere uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier zijn/haar werk kan doen en kan blijven doen. Voor nu en in de toekomst. Zeker in de huidige sterk veranderende arbeidsmarkt met grote tekorten is het belangrijk om uitzendkrachten op te leiden naar en werkzaam te zijn in een kansberoep.
Daarom stellen wij het Persoonlijk Kansberoepbudget beschikbaar aan werkende uitzendkrachten die zich willen scholen voor een kansrijk beroep. Wij hanteren hiervoor de lijst van kansrijke beroepen van het UWV.

Hoe werkt het?

Op onze website lees je alle voorwaarden die we stellen en het financieel reglement. Ook lees je hoe je precies je uitzendkracht moet aanmelden en hoe je de factuur kunt declareren. Wil je graag wat meer informatie? Neem dan even contact met ons op. Dat kan via telefoon 020 655 82 16 of via email info@doorzaam.nl