Adverteren op Flexupdate

Flexupdate is hét nieuwsplatform voor de flexbranche met dagelijkse updates en een wekelijkse nieuwsbrief. Met een advertentie op Flexupdate bereikt u uitzendbureaus en detacheerders door heel Nederland.

Als leverancier in de flexbranche wilt u graag uw producten of diensten onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk uitzenders en detacheerders in Nederland. Flexupdate kan u hierbij helpen.

Flexupdate verzorgt naast de publicatie van het dagelijkse nieuws uit de branche op de website ook een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief worden artikelen over interessante onderwerpen, geschreven door branchegenoten, gemaild aan meer dan 4.000 lezers. Flexupdate is het platform om uw bedrijf, dienst of product in de spotlights te zetten!

 

Waarom adverteren op Flexupdate?

  • Mogelijkheden om uw advertentie door te plaatsen op uw eigen social media;
  • Groot bereik in de flexbranche en daardoor ondersteuning van uw eigen sales- en marketing;
  • Voordelige tarief;
  • Mogelijkheid om de advertentie te koppelen aan een verdiepend en gratis artikel.

 

Wat zijn de kosten?

Flexupdate biedt 2 pakketten aan:

1: Een advertentie rouleert twee weken tussen de nieuwsartikelen op de homepagina en wordt twee keer gepubliceerd in de wekelijkse nieuwsbrief. Pakket 1 kost eenmalig 399,- euro exclusief btw per advertentie.

2: Een advertentie rouleert twee weken tussen de nieuwsartikelen op de homepagina en op de contentpagina. Op deze pagina leest de bezoeker het artikel dat is aangeklikt én zijn de meest gelezen artikelen te vinden. Pakket 2 kost eenmalig 599,- euro exclusief btw per advertentie.

 

Hoe het werkt

Pakket 1: U levert de advertentietekst en een bijpassende foto zelf aan via info@flexupdate.nl.

Pakket 2: U levert de advertentietekst en bijpassende foto zelf aan via info@flexupdate.nl. Daarnaast stuurt u via artikel aanmelden een pdf bestand van max. 670×570 pixels aan voor plaatsing op de ingezonden artikelenpagina.

Wij doen voor elke plaatsing een leesbaarheid check en lopen na of de kwaliteit van de afbeelding geschikt is voor onlinepublicatie. Tevens gaan wij na of de inhoud van de advertentie niet in strijd is met de wet of ons redactiestatuut. Tot slot checken wij of uw advertentie betrekking heeft op gelijke dienstverlening van één van de initiatiefnemers van Flexupdate. Wanneer dit het geval is dan behoudt Flexupdate de mogelijkheid om de advertentie niet te plaatsen.

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op: info@flexupdate.nl