Flexupdate

Easyflex

Met Easyflex bespaar je tijd om je medewerkers tevreden te houden en je bedrijf uit te breiden. Wij voorzien de flexbranche van betrouwbare software voor loonadministratie en facturatie. Met slechts één klik stuur je de juiste factuur naar de opdrachtgever, terwijl jouw flexwerker altijd een correct loonstrookje ontvangt. Easyflex houdt automatisch de ABU- en NBBU-cao’s bij, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt!

Easyflex is een betrouwbare softwareleverancier die een breed scala aan functionaliteiten biedt, waaronder verloning. Hiermee onderscheidt het zich als een complete oplossing voor uitzendbureaus.

Over Easyflex

De uitdagingen van overmatige administratieve lasten zijn verleden tijd dankzij onze geoptimaliseerde software. Deze innovatieve tool minimaliseert niet alleen de tijd die je besteedt aan het invoeren van cijfers, maar biedt ook de mogelijkheid kostbare tijd te besparen. Met Easyflex behoud je de ruimte om je te concentreren op het koesteren van je team en het bevorderen van de groei van je bedrijf.

Betrouwbare verlonings- en facturatiesoftware

Als vooraanstaande leverancier in de flexbranche voorziet Easyflex in betrouwbare verlonings- en facturatiesoftware. Met slechts één klik kun je de juiste factuur naar de opdrachtgever sturen, terwijl jouw flexwerkers altijd een nauwkeurig loonstrookje ontvangen. Easyflex neemt ook de last van het bijhouden van de ABU- en NBBU-cao’s van je over, waardoor je verzekerd bent van compliance zonder extra inspanningen. Deze automatische updates dragen bij aan de stabiliteit en betrouwbaarheid van jouw softwareoplossing.

Uitzendsoftware die je verder brengt

De grootste efficiëntieslag die je in de flexbranche kunt maken? Je administratieve handelingen anders organiseren! Neem bijvoorbeeld salarisverwerking. Met echt goede verloningssoftware worden een hoop taken een stuk eenvoudiger, haal je meer uit je marge en heb je meer tijd om in je mensen te investeren, want die maken uiteindelijk het verschil. Ontdek onze betrouwbare uitzendsoftware voor vaartmakers en vooruitdenkers.

Samenwerking met Flexupdate

De krachtige samenwerking tussen Easyflex en Flexupdate optimaliseert jouw bedrijfsprocessen. Met onze geïntegreerde oplossingen kun je je volledig richten op het tevreden houden van je team en het bevorderen van de groei van je onderneming. Ontdek de efficiëntie van onze software en ervaar de vrijheid om meer ruimte te creëren voor groei en succes.  Flexupdate en Easyflex maken zich samen sterk om de bezoekers te voorzien van het laatste nieuws uit de uitzendbranche.