Het Uitzendbureau Event 2024: Jouw uitzendbureau futureproof?! Door middel van AI tooling naar een 7-sterren uitzendbureau
Flexupdate

Flexsoftware, software voor uitzendbureaus

De beste uitzendsoftware oplossing voor uitzendbureaus waar intercedenten, flexwerkers en opdrachtgevers blij van worden. Flexsoftware streeft ernaar om hoogwaardige online uitzendsoftwareoplossingen te bieden die eenvoudig te begrijpen zijn, effectief werken en de totale beleving van recruitment, medewerkers (flexwerkers) en klanten verbeteren.

 

Gebruiksvriendelijkheid, techniek en vindbaarheid in Google is hierbij van groot belang.
Onze software voor uitzendbureaus bestaat uit de volgende uitzendsoftware diensten:

Uitzendbureau website, prachtige website speciaal voor uitzendbureaus

Uitzendplaats, Recruitment Software voor uitzendbureaus

onlineUUR, 100% online urenregistratie, contracten digitaal ondertekenen en nog veel meer!

Onze missie

Bij Flexsoftware geloven we in uitzendsoftware specifiek voor uitzendbureaus. Wij leggen de focus voor uitzendbureaus op gebruiksvriendelijkheid, techniek en online vindbaarheid. Van inschrijving door werkzoekenden op de uitzendbureau website tot de uitbetaling van de flexwerkers in Easyflex. Aan dat proces werken wij elk dag!

Samenwerken

Flexsoftware is een zusterbedrijf van Flexsupport, backoffice voor uitzendbureaus. Wij werken uiteraard graag samen met Flexsupport samen omdat gezamenlijk totale dienstverlening voor uitzendbureaus bieden. Daarnaast werken wij ook heel veel samen met Easyflex maar denk ook aan First2Find en CAOloon.com.

 

Softwareontwikkelaars

Onze software ontwikkelen we met een enthousiast team in Groningen. Dagelijks komen wij samen op kantoor om onze producten nog beter te maken. Wij werken hierbij graag samen met uitzendbureaus die bepaalde wensen en ideeën hebben ter verbetering van hun uitzendbureau. Software ontwikkeling voor de uitzendbranche doen wij al meer dan 10 jaar. Het begon allemaal met ons urenregistratiesysteem, vervolgens kwam hier ons Recruitment Software Uitzendplaats bij en inmiddels bouwen wij ook de meest mooie websites voor uitzendbureaus.

Partner Flexupdate

Wij zijn partner van Flexupdate omdat wij vinden dat al het uitzendbureau nieuws beschikbaar moet zijn vanaf 1 platform. Daarnaast organiseren we samen met alle partners ons jaarlijks Uitzendbureau Event. Dit doen we zowel in Oosterhout, locatie: Easyflex als in Groningen, locatie: Flexsupport en Flexsoftware. Samen dragen we het nieuws plus organiseren we een super gaaf Uitzendbureau Event wat bijdraagt aan het succes van uitzendbureaus.