Het Uitzendbureau Event 2024: Jouw uitzendbureau futureproof?! Door middel van AI tooling naar een 7-sterren uitzendbureau
Flexupdate

CAOloon

Ontdek de ongeëvenaarde voordelen van CAOloon, de ultieme samenwerkingspartner die naadloze toegang biedt tot inlenersbeloningsinformatie via cao-gegevens. Als geïntegreerde oplossing voor uitzendbureaus maakt CAOloon.com het moeiteloos mogelijk om cao-informatie te integreren in de Flexsoftware, uitzendsoftware voor uitzendbureaus. Hierdoor geniet je direct van snelle toegang tot gegevens van meer dan 300 cao’s.

Online Tool

In een handomdraai data uit meer dan 300 cao’s, dat is de service van Caoloon.com. Eén inlog voor alle berekeningen en makkelijk te converteren van een samenvatting naar een PDF en uitzendbevestiging. Maak gebruik van de functionaliteiten die het beste bij jouw bedrijf passen, makkelijk in een online omgeving met altijd actuele cao data.

Software leverancier

Data snel en makkelijk beschikbaar, dat is ons doel. Dit doen we ook nog eens overzichtelijk, omdat we dat simpelweg belangrijk vinden. Data moet je ondersteunen en niet tegenwerken. Onze partners denken er net zo over. Door met Caoloon.com een koppeling te realiseren, kunnen onze partners binnen hun eigen systeem de database van Caoloon.com gebruiken. Dat betekent voor de eindgebruikers dat ze altijd up-to-date cao data tot hun beschikking hebben. Met uitgebreide ondersteuning op zowel afstand als in documentatie, is de koppeling zorgvuldig gerealiseerd. Geen zorgen meer over data, iets wat je tegenwoordig minimaal mag verwachten.

 

Online tool voor inlenersbeloningsinformatie

Wij streven ernaar om data soepel en intuïtief toegankelijk te maken, met een sterke focus op overzichtelijkheid. Het is onze overtuiging dat data een ondersteunende rol moet vervullen en geen obstakel mag vormen. In samenwerking met CAOloon.com kunnen onze partners moeiteloos een naadloze koppeling tot stand brengen.

Waardoor ze direct binnen hun eigen systeem toegang hebben tot de uitgebreide database van CAOloon.com. Deze geavanceerde integratie garandeert dat eindgebruikers te allen tijde toegang hebben tot de meest actuele cao-gegevens. Onze zorgvuldig geoptimaliseerde koppeling biedt niet alleen uitgebreide ondersteuning op afstand, maar ook gedocumenteerde begeleiding.

Partner Flexupdate

Kies voor CAOloon als jouw betrouwbare partner voor duidelijke en efficiënte informatie over inlenersbeloning, en dat in nauwe samenwerking met Flexupdate. Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen moeiteloos met onze geïntegreerde oplossingen die zijn ontworpen om de complexiteit te verminderen en de efficiëntie te maximaliseren. Met onze gecombineerde expertise bieden we een innovatieve benadering van inlenersbeloning, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – de groei en het succes van jouw onderneming.