Ingezonden nieuws

De Uitzendbureau Event locaties van 2021

In oktober 2021 vindt het Uitzendbureau Event plaats! Dit jaar op twee locaties, zowel in het Noorden als in het Zuiden van Nederland. Op 7 oktober vindt het event weer plaats in DE STEK te Groningen en op 28 oktober in het nieuwe kantoorpand van Easyflex in Oosterhout. Hieronder lees je meer over beide locaties.

 

DE STEK – Een pand met een opdracht

DE STEK, gevestigd aan de Euvelgunnerweg 25A, is de nieuwste werkplek van Groningen: een ultramodern, duurzaam bedrijfsverzamelgebouw waar je – door de mix van huurders & de stoere stijl – uitgenodigd wordt om samen te werken.

Wie DE STEK binnenloopt ziet meteen: dit is niet zomaar een kantoorpand. Het is een pand met een opdracht: een plek voor kennis delen, talent aantrekken én innoveren. Een uitermate geschikte plek voor het Uitzendbureau Event dus! Daarom kunnen wij niet wachten om hier op 7 oktober onze bezoekers te mogen ontvangen.

Meer informatie over DE STEK vind je op de website van het pand.

 

Easyflex Oosterhout

Op het Europark 3 staat sinds vorig jaar het prachtige nieuwe pand van Easyflex. Een professioneel kantoor dat energie geeft. Het nieuwe pand is vanuit de toekomstvisie van het bedrijf ontworpen. Het gebouw oogt door de open uitstraling erg benaderbaar en innovatief. Ook is het pand zo ontworpen dat het samenwerken en stimuleren van ontwikkeling bevordert. En laat dat nou net ook het doel zijn van het Uitzendbureau Event!

Wanneer je aankomt bij het gebouw zie je dat de architectuur is opgebouwd uit een geanodiseerd aluminium raster. Daar waar in het gebouw bijzondere ruimtes zitten wordt dit weergegeven in de gevel. Wanneer je vervolgens het pand binnenloopt valt meteen de spectaculaire trap in het atrium op. De trap vormt de verbindende factor tussen de verschillende verdiepingen en bijzondere ruimtes van het stoere en inspirerende gebouw. Op 28 oktober kunnen beslissers en eigenaren van uitzendbureaus het pand zelf komen bewonderen.

Meer informatie over het Easyflex kantoorpand vind je hier.

 

Het Uitzendbureau Event wordt georganiseerd in samenwerking met initiatiefnemers en sponsoren:

Artra | CAOloon | Easyflex First2FindFlexsoftware | Flexsupport | Keesz | SubAdvies

Deel dit bericht