Een sterke upgrade voor Uitzendbureau Website

De lancering van een nieuwe website is altijd een spannende gebeurtenis. Een nieuwe website kan een geweldige manier zijn om je merk te versterken, nieuwe klanten te bereiken en bestaande klanten te binden. Recentelijk hebben wij onze website een upgrade gegeven om zo onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Uitzendbureau Website

Al geruime tijd leveren wij onze producten en diensten en langzamerhand werd het tijd voor een nieuwe website. De oude voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen en dus moest er een nieuwe komen. Onze websites bieden een scala aan functies en tools aan die bedoeld zijn, om het gehele uitzendproces te ontzorgen. De nieuwe website is ontworpen met een moderne en gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te navigeren is.

Een aantal functionaliteiten

Wij bouwen onze websites om het uitzendproces voor onze klanten, zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit realiseren wij o.a. met de vele functionaliteiten die onze websites bezitten. Steeds zijn wij bezig om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen om er voor te zorgen dat onze websites meegaan met de vraag en de eisen van de uitzendbranche tegenwoordig.

Een van de belangrijkste kenmerken van onze websites is de integratie met Google Jobs, waarmee gebruikers in staat zijn om vacatures direct te plaatsen en hoog in Google te ranken. Dit maakt het uitzendproces van veel efficiënter en gemakkelijker.

Een ander opvallend kenmerk van de website zijn de vacature alerts waarmee gebruikers in staat zijn om snel en éénvoudig op de hoogte te blijven van de laatste vacatures in de regio. Dit is een unieke functie die nog niet eerder beschikbaar was en zal zeker waardevol zijn voor uitzendbureaus en werkzoekenden. Gecombineerd met locatie bepaling, kan men vacatures filteren op regio waar de functie zich bevindt.

Om zo goed mogelijk online vertegenwoordigd te worden, is het noodzakelijk dat je uitzendbureau website op ieder apparaat er goed uitziet en gebruiksvriendelijk blijft. Dit is de reden dat wij veel tijd besteden aan mobiele weergave en een goed responsive design.

In combinatie met onze Recruitment CRM software Uitzendplaats, kun je na het aanmaken van een vacature deze eenvoudig promoten. Dit doen we in samenwerking met VONQ (tevens eigenaar van InGoedeBanen). VONQ adviseert welke jobboards hiervoor het meest geschikt zijn voor jouw vacature.

Ontzorg jouw gehele uitzendproces!

Dit zijn maar een paar van de vele functionaliteiten, die kenmerkend zijn voor onze professionele websites. Voor meer informatie over deze en andere functies, verwijzen wij iedereen naar onze functionaliteiten pagina. Wil je graag zo’n prachtige professionele uitzendbureau website van ons? Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier of via 050 – 800 32 85.

Onze nieuwe website biedt een uniek en waardevol aanbod van functies die het uitzendproces veel efficiënter en gemakkelijker zal maken voor uitzendondernemers. We raden iedereen, die een uitzendbureau wilt starten, aan om de website eens goed door te nemen en te kijken hoe wij jullie kunnen helpen met het starten van je eigen uitzendbureau.