Nieuwe partner: SubAdvies!

SubAdvies is sinds deze maand ook partner geworden van ons nieuwsplatform voor de uitzendbranche. Flexupdate is daar erg blij mee, want SubAdvies zal via onze website en nieuwsbrief ook kennis over de uitzendbranche gaan delen evenals onze reeds aangesloten partners: Easyflex, CAOloon, Flexsoftware en Flexsupport.

Eigenaar John Reijne heeft SubAdvies in 2013 opgericht en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een specialistische dienstverlener op het gebied van Sociale Zekerheid. Met de mens als basis in combinatie met een unieke en zelfontwikkelde software-oplossing maken zij hun diensten inzichtelijk én optimaliseren ze de Sociale Zekerheid bij hun klanten.

SubAdvies combineert data, IT & kennis om waarde te creëren én besparingen te realiseren voor organisaties. Hiermee stellen zij organisaties in staat om onderbouwde beslissingen te nemen op basis van real-time data en inzichten. Ze verrassen je met fiscale voordelen waarvan je het bestaan niet wist als uitzendondernemer. Daarnaast vorderen ze voor jou onterecht afgedragen premies terug en ze optimaliseren je werkgeverslasten, zodat jij een goede prijs rekent voor je dienstverlening.

Welkom op ons nieuwsplatform SubAdvies!