Ingezonden nieuws

Futureproof maken van jouw uitzendbureau? Laat je inspireren tijdens het Uitzendbureau Event 2024!

Ben jij als MKB-uitzendondernemer op zoek naar een manier om jouw uitzendbureau te laten groeien in je dienstverlening en omzet? Wil jij van jouw uitzendbureau een 7-sterren uitzendbureau maken? Een uitzendbureau dat zich kan meten met de grote jongens in de industrie als het gaat om service en digitale tools? AI en moderne tools zoals ChatGPT bieden uitzendbureaus een aantal voordelen. Ze zorgen voor efficiëntere werving door geautomatiseerde screening van CV’s en matching van kandidaten met vacatures, wat tijd en kosten bespaart. Daarnaast verbeteren AI-algoritmen de kandidaatselectie door patronen in profielen te herkennen, wat resulteert in hogere plaatsingssucces en tevredenheid bij zowel werkgevers als werknemers.

Maak jouw uitzendbureau futureproof!

Investeren in innovatieve uitzendsoftware, zoals AI-gestuurde matchingsalgoritmen, edge computing en quantum computing, kan een uitzendbureau concurrentievoordeel geven. Veel MKB-uitzendondernemers zijn hier namelijk niet mee bezig. Deze technologieën verbeteren de wervingsprocessen, klantrelaties en integratie met andere systemen. Door te innoveren en snel aan te passen kan jij jouw dienstverlening verbeteren ten opzichte van de concurrent. De groei ligt voor het oprapen.

Uitzendbureau Event 2024

Flexsupport is al 6 jaar medeorganisator van het Uitzendbureau Event en ook in 2024 staat het weer op de agenda! Het evenement vindt plaats op 17 oktober in De STEK, Groningen, en 7 november bij Easyflex, Oosterhout. Dit jaar zullen Jack Korsten en Koen Slinger als gastsprekers optreden. Korsten, oprichter van Groeipartner en samen met Koen medeoprichter van AI Panda, staat bekend om zijn praktische benadering en het verbeteren van bedrijfsprocessen met AI. Een hands-on man die zijn kennis graag inzet binnen het MKB.

Jouw uitzendbureau futureproof maken?

Het doel van het Uitzendbureau Event 2024 is om de deelnemers te laten kennismaken met de opkomende technologieën in de uitzendbranche en AI-tools. Onze gastsprekers zullen inzicht bieden in de mogelijkheden van AI en daarnaast diverse praktische tools aanreiken om jouw dienstverlening te ontwikkelen. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en handige tooling die je direct kan inzetten om jouw uitzendbureau te ontwikkelen richting een 7-sterren uitzendbureau.

Tijdens het evenement belichten Jack en Koen de impact van AI op de uitzendbranche. Korsten zal uitleggen hoe AI-tools de dienstverlening kunnen ontwikkelen en zal 28 specifieke tools presenteren. Flexsupport sponsort dit evenement om uitzendbureaus te helpen zich te onderscheiden in een concurrerende markt. Uitzendondernemers krijgen de kans om hun kennis te vergroten en hun bedrijven futureproof te maken.

Mis deze kans niet om de dienstverlening van jouw uitzendbureau te verbeteren en jezelf te positioneren voor succes in de snel veranderende en gedigitaliseerde wereld van werk. Bestel hier jouw tickets voor het Uitzendbureau Event 2024!

Het Uitzendbureau Event wordt georganiseerd in samenwerking met:

Artra | CAOloon | Easyflex | Flexsoftware | Flexsupport | keesz | First2Find | Flexknowledge | Normec VRO

Deel dit bericht