Ingezonden nieuws

Het Uitzendbureau Event 2023! Leer tijdens het Event om Gen Z te bereiken!

Ben jij klaar om het talent van Generatie Z aan te trekken en je aan te passen aan de snel veranderende arbeidsmarkt? Uitzendbureaus, luister goed! Generatie Z is een veelbelovende doelgroep met indrukwekkende technologische vaardigheden, een behoefte aan flexibiliteit, een verlangen naar groei en een sterke waarde voor diversiteit en inclusiviteit. Ze staan te popelen om de arbeidsmarkt te betreden.

Maar hoe kun je dit talent bereiken, binden en behouden? Het antwoord ligt in het ontwikkelen van strategieën die perfect inspelen op de behoeften van Generatie Z. En daarvoor nodigen we jou uit op Het Uitzendbureau Event 2023!

Tijdens deze spectaculaire jubileumeditie, de 5e editie van Het Uitzendbureau Event, leer je effectieve strategieën om Generatie Z te bereiken. Ontdek hun behoeften, waarden en verwachtingen en krijg waardevolle inzichten van inspirerende gastspreker Jos Ahlers. Hij deelt zijn kennis over het succesvol aantrekken en behouden van deze digitale generatie. En als je wilt weten hoe je technologie kunt inzetten om Generatie Z te bereiken, dan moet je zeker bij Flexsoftware zijn!

Wacht niet langer, want deze kans mag je niet missen! Reserveer nu je gratis tickets via de website. Het Uitzendbureau Event vindt plaats op 12 oktober bij Easyflex in Oosterhout, Noord-Brabant, en op 2 november in DE STEK bij Flexsupport en Flexsoftware in Groningen.

Mis deze unieke gelegenheid niet om Generatie Z succesvol te bereiken, binden en behouden! Samenwerking voor succes staat centraal tijdens Het Uitzendbureau Event 2023, georganiseerd door CAOloon, Easyflex, Flexsupport en Flexsoftware, met ondersteuning van onze sponsoren: artra, keesz, First2Find, FlexKnowledge en Normec FLC.

LET OP! De tickets gaan hard!
Reserveer nu je tickets en maak deel uit van het programma van Het Uitzendbureau Event 2023:

14:45 – Inloop Uitzendbureau Event
15:15 – Hoofdspreker Jos Ahlers
16:15 – Korte pauze
16:30 – Uitzendbureau debat
17:15 – Netwerkborrel

Schrijf je in en maak je klaar om Generatie Z met succes te bereiken op Het Uitzendbureau Event 2023!

Deel dit bericht