Ingezonden nieuws

Kies de software die bij je bedrijf past

 

Waar houd je rekening mee met het zoeken van passende software?

Wat is voor jouw organisatie van belang? Is dat naast een goede arbeidsplanning ook urenregistratie of huisvesting voor je personeel? Is er een logistieke planning nodig om fietsen en auto’s in te plannen? Software systemen bieden van alles aan. Om ook efficiënt te kunnen werken is het fijn om een alles-in-één systeem te hebben. Koppelen met bijvoorbeeld je loonadministratie, je boekhouding of wagenparkbeheer is slim! Breng in kaart wat voor jouw bedrijf van belang is en ga op zoek.

 

Kijk verder!

Zoek niet alleen op Google, maar vraag ook anderen welke software zij gebruiken. Via Google kom je de allergrootse partijen tegen, zij staan bovenaan door de betaalde zoekwoorden. Maar wie zegt dat kleinere partijen niet veel beter zijn? Maak een lijstje met een aantal leveranciers. Verlies de wensen voor je bedrijf niet uit het oog. Als deze lijst volstaat, dan wordt het filteren. Via de websites van de leveranciers kun je al veel informatie over hun software vinden. Zoom in en bekijk je lijstje opnieuw.

 

Je kunt aan de slag met de volgende vragen:

• Wat zijn de functionaliteiten binnen de software?
• Zijn er koppelingen die met bestaande software gemaakt kunnen worden?
• Vergelijk de software op je lijstje met elkaar, welke springt eruit?
• Bekijk de klantverhalen of reviews op de website of vraag een folder aan;
• Hoe snel kun je starten met het gebruik van de software?
• Vraag een demo aan en bespreek het kostenplaatje.

Is het mogelijk om samen tot een oplossing te komen? Heb je een goed antwoord op bovenstaande vragen gekregen? Is de demo goed bevallen? Dan kun je kiezen voor de software om je bedrijf een boost te geven en weer voor optimale groei te gaan!

 

FlexMaster – Uitzendsoftware
Voorling 170
1424 RS De Kwakel
Tel: 085 – 2100195

Deel dit bericht