Het Uitzendbureau Event 2022

Het Uitzendbureau Event 2022 komt er aan. Ben jij een eigenaar of beslisser van een uitzendbureau en wil jij je uitzendbureau laten groeien? Kom dan op 13 oktober naar het Noordelijk Uitzendbureau Event óf op 3 november naar het Zuidelijk Uitzendbureau Event.

Dit jaar neemt de hoofdspreker van het evenement – tech-expert en specialist op gebied van digitalisering: Jarno Duursma – je mee op reis naar de toekomst. Hoe gaat de wereld van recruitment eruitzien? Welke trends spelen? En wat kun je doen om relevant te blijven als uitzendonderneming?

Bestel hier je GRATIS kaarten.

Terugblik op een geslaagd Uitzendbureau Event 2021 met Ben Tichelaar.

 

Voor wie is het Uitzendbureau Event?

Voor alle eigenaren of beslissers van een uitzendbureau. Als eigenaar ben je geïnteresseerd in hoe jij je uitzendbureau kan laten groeien en hoe jij als beslisser je invloed kan aanwenden om te groeien met je team.

 

Waarom wordt dit Event georganiseerd?

Om de eenvoudige reden dat bijna alle evenementen voor intermediairs in de Randstad plaatsvinden. Als noorder- en zuiderlingen is het goed om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Daarom organiseren CAOloon, Easyflex, Flexsupport en Flexsoftware gezamenlijk dit Event.