Flexcraft Group B.V. heeft Axidus uitzendbureau overgenomen

Moba Aoulad Ben Arroun, CEO van Flexcraft Group B.V., ziet grote voordelen in de combinatie van Flexcraft Uitzendbureau en Axidus uitzendbureau . “Met het toevoegen van Axidus aan de Flexcraft familie wordt ons verzorgingsgebied binnen Nederland nog verder uitgebreid”. Door de knowhow en het netwerk van beide organisaties te combineren kunnen we onze klanten en uitzendkrachten nog beter bedienen”. De overname van Axidus past in de groei en acquisitie strategie van Flexcraft Group B.V. Ron van Loenen (directeur Axidus uitzendbureau) vult hem aan “Gezamenlijk krijgen we meer mogelijkheden om structureel te investeren in mensen en middelen”.

Met deze overname breidt Flexcraft Group haar positie verder uit op de Nederlandse uitzendmarkt. Flexcraft Group B.V. valt onder de Horizon Groep. Beide organisaties hebben een lange historie in uitzenden en vertegenwoordigen een grote groep uitzendkrachten in de productie, food, techniek, hospitality, transport en logistiek.

Flexcraft Group B.V. heeft zich door deze overname en autonome groei inmiddels in de top 20 van Nederlandse uitzendbureaus gevestigd. Inmiddels werken er dagelijks meer dan 12.000 mensen voor Flexcraft Group B.V. en wordt een omzet gerealiseerd van € 350 miljoen euro (2022). Naast het uitzenden van uitzendkrachten verzorgt Flexcraft ook opleidingen met baangarantie in de transport, logistiek, zorg en hospitality.

Axidus Uitzendbureau blijft in de huidige vorm zelfstandig bestaan, onder aansturing van het huidige management (Ron van Loenen).