Generatie Z: Bereik, bind en behoud Generatie Z met succes!

Uitzendbureaus opgelet! Generatie Z staat klaar om de arbeidsmarkt te veroveren en jouw uitzendbureau kan de concurrentie voor zijn. Om deze jongste generatie werkzoekenden te bereiken, te binden en te behouden is een andere aanpak nodig. Het is een unieke generatie en voor de uitzendbranche liggen hier enorme kansen én uitdagingen. Leer hoe je als uitzendbureau kunt inspelen op de behoeften van deze generatie. Dit is jouw kans om succes te behalen door te leren hoe je Generatie Z bereikt en behoudt met je uitzendbureau!

 

Een gouden generatie

Generatie Z is een veelbelovende en belangrijke doelgroep voor de uitzendbranche. Met hun indrukwekkende technologische vaardigheden, hunkering naar flexibiliteit, verlangen naar groei en waarde voor diversiteit en inclusiviteit, zijn ze klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Uitzendbureaus die strategieën ontwikkelen die perfect inspelen op de behoeften van Generatie Z, zullen dit talent kunnen bereiken. Zij weten inmiddels hoe je Generatie Z bereik en behoud in de snel veranderende arbeidsmarkt.

Het Uitzendbureau Event 2023: Bereik, bind en behoud Generatie Z met succes!

Wil je als eigenaar van een uitzendbureau of beslisser binnen een uitzendorganisatie succesvol zijn in het bereiken, binden en behouden van Generatie Z in deze snel veranderende arbeidsmarkt? Dan is Het Uitzendbureau Event 2023 dé plek voor jou! Hier leer je effectieve strategieën om Generatie Z te bereiken, leer je hun behoeften te begrijpen en krijg je kennis over de behoeften, waarden en verwachtingen van deze digitale generatie. Leer van gastspreker Jos Ahlers hoe je succesvol deze generatie kan aantrekken en behouden. Implementeer direct toepasbare methoden die jouw uitzendbureau op voorsprong zetten.

Generatie Z bereik en behoud Generatie Z

Mis Deze Kans Niet!

Wil je Generatie Z succesvol bereiken, binden en behouden? Dan is Het Uitzendbureau Event 2023 een Evenement voor jou dat je niet wilt missen. Reserveer nu je gratis tickets via de speciale website. Het evenement vindt plaats op 12 oktober bij Easyflex in Oosterhout in Noord-Brabant en op 2 november in DE STEK bij Flexsupport en Flexsoftware in Groningen.

Samenwerking voor Succes

Het Uitzendbureau Event 2023 wordt georganiseerd door CAOloon, Easyflex, Flexsupport en Flexsoftware en mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: artra, First2Find, FlexKnowledge, Keesz en Normec. Deze partners ondersteunen de visie om uitzendbureaus te helpen Generatie Z te bereiken, te binden en te behouden.