Ingezonden nieuws

Flexupdate jaaroverzicht: 2023 kort in beeld en vooruit kijken naar 2024

Het einde van 2023 is in zicht! Bij Flexupdate kijken we daarom terug op een informatief jaar vol ontwikkelingen binnen de uitzendbranche. Jullie betrokkenheid heeft bijgedragen aan de ontwikkelingen van Flexupdate. Inmiddels kunnen wij gezien worden als een betrouwbare bron voor het laatste nieuws uit de uitzendbranche. Als dank hiervoor,  zetten wij hieronder de vijf meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar en kijken we terug naar een geslaagde Uitzendbureau Event 2023.

Flexupdate 2023 kort in beeld: Top 5 Artikelen van 2023

Samenwerken om vacaturefraude te voorkomen: Een veilig sollicitatieproces
Ontdek hoe de toename van vacaturefraude nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Welke maatregelen moeten er genomen worden om een veilig sollicitatieproces te waarborgen?
Lees het artikel

Juridisch werkgever worden als uitzendbureau?
Verken de overwegingen voor uitzendbureaus in het MKB die hun backoffice uitbesteden en de impact van het zelf dragen van het werkgeverschap.
Lees het artikel

Thuiswerken is voorbij?
Onderzoek de gevolgen van de verschuiving in de behoeften van de arbeidsmarkt ten aanzien van thuiswerken en wat dit betekent voor uitzendbureaus.
Lees het artikel

Praktische beroepen: De onmisbare kracht in een gedigitaliseerde wereld
Erken het belang van praktische beroepen in een gedigitaliseerde samenleving en begrijp de rol van intercedenten en uitzendbureaus in het vormgeven van de arbeidsmarkt.
Lees het artikel

De gedeelde verantwoordelijkheid van een veilige en gezonde werkvloer
Benadruk het belang van veiligheid en gezondheid op het werk, ontdek de rol van uitzendbureaus in het stimuleren van welzijn voor uitzendkrachten.
Lees het artikel

Nieuwe website en nieuwsbrief voor Flexupdate

Flexupdate is dé website met een actueel overzicht van al het nieuws uit voor uitzendbureaus. Wij bieden op ieder moment van de dag alle relevante ontwikkelingen op ons online nieuwsplatform aan. Om dit zo goed mogelijk te blijven doen heeft onze website een upgrade gehad. En daar zijn we erg blij mee! Dat is grotendeels te danken aan de expertise van Flexsoftware, uitzendsoftware voor uitzendbureaus. Naast de nieuwe look-and-feel is ook de functionaliteit sterk verbeterd. Wat niet veranderd is: jij kunt zelf artikelen / jouw opinie blijven insturen. Want Flexupdate is niet alleen voor jou, maar (deels) ook door jou.

Verder zijn wij erg blij om onze vernieuwde Flexupdate nieuwsbrief, dé nieuwsbrief die de lezers up-to-date houdt over de laatste ontwikkelingen uit de uitzendbranche. Onze nieuwsbrief is ontworpen omdat de oude niet meer voldeed aan de hedendaagse eisen. De vernieuwde nieuwsbrief is voorzien van moderne eisen en functionaliteiten. Nu is onze nieuwsbrief op verschillende apparaten goed leesbaar door de nieuwe responsiviteit.

Uitzendbureau Event 2023

Op 12 oktober en 2 november 2023, was het zo ver! het Uitzendbureau Event 2023 werd gehouden in Oosterhout (12 oktober 2023) en in Groningen (2 november 2023). Voor het vijfde jaar kwamen uitzendondernemers bij elkaar voor een middag vol informatie en inspiratie. Het thema van het Event was ‘ Bereik, bind en behoud Generatie Z met succes! ‘.

Feestelijke groeten en vooruitblik op 2024

Terwijl we genieten van de feestdagen en ons voorbereiden op het nieuwe jaar, kijken we uit naar het delen van meer waardevolle inzichten en relevante informatie in 2024. Samen bouwen we voort op de successen van het afgelopen jaar en anticiperen we op de uitdagingen van 2024. Namens het hele team van Flexupdate bedanken we onze lezers voor jullie steun. We hopen dat onze artikelen bij hebben gedragen aan de verrijking van jullie kennis over de uitzendbranche.

Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

Het team van Flexupdate

Deel dit bericht