Ingezonden nieuws

ZZPsupport: Jouw partner in ZZP-bemiddeling

In de wereld van zelfstandige ondernemers (ZZP’ers) is het vinden van een juiste opdracht niet altijd gemakkelijk. En als bemiddelingsbureaus moet je er verstand van hebben, want er zijn juridische haken en ogen. Bemiddelingsbureaus staan voor de uitdaging om de service te vinden die aansluit bij hun behoeften en zakelijke doelen. Hier komt ZZPsupport jouw partner in ZZP-bemiddeling in beeld,  een bemiddelingspartner die het verschil maakt. Lees verder!

ZZPsupport jouw partner in ZZP-bemiddeling

Transparantie en duidelijkheid

Bij ZZPsupport geloven we in heldere communicatie zonder loze beloften. Onze nadruk op transparantie zorgt ervoor dat je volledig in control bent. Geen verborgen kosten, maar een duidelijk tarief en simpele voorwaarden. Wij staan voor een betrouwbare en eerlijke samenwerking, waarin succes gebaseerd is op wederzijds commitment.

Wet- en regelgeving

Het waarborgen van de geldende wet- en regelgeving is belangrijk in ZZP-bemiddeling. ZZPsupport neemt deze verantwoordelijkheid serieus en zorgt ervoor dat alle partijen voldoen aan de regels. Dit minimaliseert het risico op juridische complicaties, waardoor jij met een gerust hart kunt focussen op je zakelijke doelen.

Ontzorging

Wij bieden onze dienstverlening aan om te ontzorgen. We maken gebruik van een onlineUUR systeem waar de urenverwerking, de documenten en alle andere zaken in geregeld kunnen worden. Daarnaast gaat de facturatie aan de ZZP’er via selfbilling, dus de ZZP’er hoeft ook geen factuur meer te sturen. Het geld voor zijn dienstverlening ontvangt hij iedere 4 weken automatisch op zijn rekening.

CRM matchtool

Met ons netwerk vergroot ZZPsupport de kans op succesvolle matches tussen opdrachtgevers en ZZP’ers. Door gebruik te maken van onze CRM matchtool brengen we vraag en aanbod bij elkaar.

Duurzame relaties

Bij ZZPsupport geloven we in meer dan alleen korte-termijnresultaten. We leggen de focus op het bouwen van duurzame relaties. Dit biedt niet alleen een stevige basis voor groei maar schept ook een stabiele zakelijke omgeving.

Waar wacht je nog op?

ZZPsupport biedt een simpele benadering van ZZP-bemiddeling. Met onze focus op transparantie, compliance, matchtooling en het bouwen aan duurzame relaties, zijn wij de partner die je zoekt. Wacht niet langer en ontdek wat ZZPsupport, jouw partner in ZZP-bemiddeling, voor jouw organisatie kan betekenen!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ZZPsupport en onze ZZP-bemiddeling of download onze whitepaper ‘ ZZP’ers bemiddelen? Dat doe je zo!

Deel dit bericht