Ingezonden nieuws

Vernieuwde website Flexupdate

Nieuwe look-and-feel

We vonden dat onze website wel een update kon gebruiken. Een frisse look-and-feel en al het relevante nieuws uit de uitzendbranche nog overzichtelijker gepresenteerd.

In het leesgedrag zien we dat de verdiepende artikelen doorgaans goed gelezen worden. Daarom hebben we die artikelen een eigen plek op de homepagina gegeven. Dat verminderd het zoeken tussen alle nieuwsartikelen.

Een andere nieuwe functionaliteit is dat je in de header snel naar artikelen kunt gaan die vanuit diverse nieuwsfeeds door diverse media eerder gepubliceerd zijn. Handig als je nog even dat nieuwsbericht wilt terugvinden dat je eerder die week gelezen had.

Tot slot gaan we diverse evenementen in de uitzendbranche prominenter promoten. Dat is fijn als je interesse hebt om af en toe ook eens verdiepend bezig te zijn.

 

Meer nieuws

We zijn daarnaast blij om de NBBU als nieuwsleverancier te verwelkomen op onze website. Zo hebben we beide werkgeversverenigingen present op onze website, want we publiceerden al de nieuwsfeed van de ABU. Via Flexupdate blijf je daardoor op de hoogte van diverse zaken die de NBBU (en de ABU) in de media publiceren. Zo brengen we steeds meer relevant nieuws over de flexbranche op 1 website bij jou onder de aandacht.

 

Heb jij nog tips voor ons? Laat het ons weten!

Deel dit bericht