Verloningssoftware die zichzelf terugverdient. Dat staat vast.

Eenvoudig je administratie verwerken, je onderneming versterken en een hogere winstmarge pakken? Voor bedrijven in de flexbranche is correcte salarisverwerking daarbij essentieel. Stap af van stapels papier en onpraktische Excel-sheets. En stap op de digitaliseringstrein met Easyflex!

Easyflex is een vooruitstrevend, oer-Hollands bedrijf dat al twintig jaar de vaste kracht voor flexwerkend Nederland is. Wij maken al twintig jaar administratieve processen zoals salarisadministratie eenvoudig, speciaal voor de flexbranche.

 

Steady software voor de flexbranche

Werkprocessen zijn steeds complexer, wet- en regelgeving verandert en wordt er niet eenvoudiger op en het aantal controlevragen groeit. Daardoor is het voor uitzendbureaus lastig om de administratie rondom bijvoorbeeld verloning te verwerken. Dat werkt niet lekker en vooral niet efficiënt. Easyflex geeft je de zekerheid dat je systeem altijd op alle vlakken up-to-date is. Waardoor je geen fouten maakt, meer uit je marge haalt en altijd de benodigde branchekennis voorhanden hebt.

 

Complex werk eenvoudig gemaakt

Dat gaat verder dan een toegankelijk softwarepakket. Easyflex is dan wel een techbedrijf, maar we houden wel van de menselijke kant. Wij delen graag kennis en ervaring, om klanten in de flexbranche te helpen bij de digitalisering van administratieve processen. Zo maken we met advies en goede digitale verloningssoftware complex werk eenvoudig. Waardoor jouw bedrijf er onder de streep flink op vooruitgaat. Terwijl je tegelijkertijd de broodnodige digitaliseringsslag maakt, waarmee je volop blijft lopen en toekomstproof bent.

 

Mobiele frontoffice met all-in-one platform EF2GO

Vrijwel iedereen heeft een smartphone. De flexbranche zocht een handige manier om frontofficezaken sneller te regelen. 1+1 = Easyflex2Go, dacht team Easyflex. Dit all-in-one platform maakt frontoffice een stuk efficiënter. Een mooi voorbeeld waaruit de ervaring, specifieke expertise en praktische inslag van Easyflex blijkt. Een mobiele frontoffice scheelt uitzendbureaus een hoop administratieve rompslomp. Zo kunnen ze bijvoorbeeld veel handiger plannen, kandidaten uitnodigen, urenregistraties verwerken en mailings verzenden. De succesverhalen die we horen maakt ons enorm trots. Dat staat vast.

Aanbevolen artikelen