Ingezonden nieuws

Uitzendplaats: Recruitment CRM software voor uitzendbureaus

Wat is Uitzendplaats Recruitment CRM software?

Uitzendplaats is gebruiksvriendelijke Recruitment CRM software die het gehele uitzendproces overzichtelijk en efficiënt houdt. Onze software is een totale oplossing voor uitzendbureaus, waar intercedenten blij van worden. Alle uitzendbureau software onderdelen en modules zijn met elkaar verbonden en brengen je werkproces als uitzendbureau naar een hoger niveau. Koppel eenvoudig de Uitzendplaats Recruitment CRM software met jouw eigen uitzendbureau website voor nog meer gebruiksgemak. Want samen met onze gratis WordPress plugin houd jij zo het gehele uitzendproces simpel en gestroomlijnd.

Uitzendplaats Recruitment CRM software VACATURES

Functionaliteiten van onze Uitzendplaats Recruitment CRM software

Onze Recruitment CRM software heeft vele functionaliteiten. Een aantal belangrijke functies zijn: kandidaten filteren via tags of locatie, gemakkelijk diverse emailtemplates maken, vacature alerts voor sollicitanten en eenvoudig allerlei documenten beheren zijn maar een aantal van de vele functionaliteiten!

Een andere onmisbare functionaliteit is het plaatsen en beheren van kandidaten op vacatures. Kandidaten die solliciteren kun je koppelen aan je vacatures en via de procesflow bijhouden waar ze zich in de procedure bevinden. Dit is zeer eenvoudig door ons ingericht. Daarnaast kun je de vacatures die jij plaatst binnen Uitzendplaats meteen op je website publiceren en pushen naar verschillende externe Jobboards. Zo is jouw bereik maximaal!

Sollicitaties en inschrijvingen van kandidaten komen vanuit de website rechtstreeks in jouw Uitzendplaats omgeving als je de software aan je website hebt gekoppeld. Hierdoor heb jij altijd overzichtelijk wie, wanneer en op welke vacature heeft gereageerd. Dit betekent dat jij zelf geen data meer handmatig over hoeft te nemen. Dat scheelt erg veel tijd.

Uitzendplaats Recruitment CRM software GOOGLE JOBS

Een andere belangrijke functionaliteit van de software is de soepele integratie met Google Jobs! Tegenwoordig kan geen uitzendbureau meer om Google Jobs heen. Google Jobs positioneert jouw vacatures hoog in Google binnen de zoekresultaten van werkzoekenden. Dit levert veel verkeer op naar de vacatures en dus ook naar jouw website. Wij hebben onze Recruitment CRM software zo ingericht dat het Google Jobs heel serieus neemt en er alles aan doet om al jouw vacatures zo hoog mogelijk in Google Jobs te krijgen. Hier is de Uitzendbureau Website Plugin volledig op ingericht.

Tot slot iets wat veel recruiters aan zal spreken: de responsiviteit van Uitzendplaats. Zit je even niet achter je bureau te werken? Maar werk jij met je bijvoorbeeld mobiel, via tablet of smartphone buiten de deur of wil je tijdens jouw vakantie nog wat regelen? Dan is heeft Uitzendplaats voor jou de oplossing. De software is 100% responsive en dus overal ter wereld online te benaderen op elke device. Deze functie is dus ook zeer handig voor thuiswerkers!

Uitzendplaats Recruitment CRM software KANDIDATEN

Meer informatie?

Heb je een uitzendbureau en ben je helemaal overtuigd van de kwaliteit van onze Uitzendplaats Recruitment CRM software? Bezoek dan onze vernieuwde website voor meer informatie over onze recruitment software, de tarieven en de vele andere functionaliteiten die het bezit. Maak jouw uitzendproces overzichtelijk en efficiënt met onze gebruiksvriendelijke en gestroomlijnde Uitzendplaats Recruitment CRM software!

 

Deel dit bericht