Ingezonden nieuws

Zoek je een nieuwe uitzendbureau website? Lees dan het volgende!

Voor je kunt starten met je eigen uitzendbureau is het sterk aan te bevelen om een eigen website te hebben. Je website is je online visitekaartje voor je opdrachtgevers en je flexwerkers. Maar wat maakt een uitzendbureau website een goede uitzendbureau website? Gaat het om functionaliteit, design of toch iets anders?

Het belang van een goede uitzendbureau website

Voor we dat gaan behandelen, is het van belang om duidelijk te hebben waarom een website noodzakelijk is voor een uitzendbureau. Waar je vroeger als uitzendbureau vacatures aan je ramen moest hangen, is de wereld tegenwoordig heel anders. De meeste zaken worden tegenwoordig digitaal geregeld en mensen leven veel meer online.

Om de juiste kandidaten voor die ene vacature van je klant te vinden, moet je als uitzendbureau op internet een goede sterke online identiteit hebben. Een ( goede ) website is dus cruciaal voor een uitzendbureau om de juiste klanten en kandidaten aan te trekken en te kunnen bemiddelen. Dus wil je serieus meedoen in de uitzendbranche, dan is een goed werkende website onmisbaar!

Uitbesteden of zelf aan de slag?

De eerste vraag die je je kunt stellen is of je zelf een website wilt bouwen of dat je dit uitbesteedt aan een professioneel bureau. Zelf bouwen scheelt zeker in de kosten, maar is vaak ook heel duidelijk aan het resultaat te zien. Een internet bureau inschakelen kost misschien iets meer, maar scheelt ook tijd. Daarnaast krijg je er ook professionaliteit voor terug, wat ook direct terug te zien is.

Voordat je een professioneel bureau inschakelt, is het goed om helder te hebben wat de uitstraling van je website moet zijn en welke functionaliteiten je nodig hebt. Je hebt als uitzendbureau namelijk een paar specifieke functionaliteiten nodig zoals vacatures publiceren en kandidaten die kunnen solliciteren. Een goed ontwerpbureau kan je hierover goed advies geven.

Wil jij een uitzendbureau website van hoge kwaliteit en functionaliteit? Dan moet je als uitzendbureau bij Uitzendbureau Website van Flexsoftware zijn. Zij hebben onlangs niet alleen de website van hun recruitment CRM software Uitzendplaats vernieuwd, maar melden hele interessante ontwikkelingen omtrent hun verbeterde software in combinatie met hun websites.

De software

Uitzendbureau Website en Uitzendplaats zijn onderdelen van Flexsoftware. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van uitzendsoftware en websites specifiek voor uitzendbureaus. Hun producten hebben als doel om uitzendbureaus online verder te brengen. De producten zijn gebruiksvriendelijk, effectief en zorgen voor een betere uitzendproces beleving.

Waar Uitzendplaats is ontwikkeld om software oplossingen voor uitzendbureaus te verwezenlijken, is Uitzendbureau Website bedoeld om uitzendbureaus te voorzien in het hebben van efficiënte, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites. Door deze met elkaar te koppelen zorgen ze voor een totale ontzorging van het uitzendproces.

De functionaliteiten

Uitzendplaats bezit veel functionaliteiten waar uitzendbureaus blij van worden. Functies zoals je eigen vacatures plaatsen, agenda functie, volledige integratie met Google Jobs, gestroomlijnde koppeling met jouw website, API key, je eigen logo’s en huisstijl kunnen implementeren in de software en nog vele andere waardevolle functionaliteiten voor uitzendbureaus en detacheerders.

Alle uitzendbureau software onderdelen zijn met elkaar gekoppeld en tillen uitzendbureaus naar een hoger niveau. Voor een gestroomlijnde, efficiënte en gebruiksvriendelijke recruitment CRM software is Uitzendplaats de beste optie voor ieder uitzendbureau en detacheerder. Door de software met een website te koppelen, wordt het gehele uitzendproces ontzorgt. Voor de beste koppeling tussen de recruitment CRM software en website, raden wij aan om de uitzendbureau website uit te besteden.

Hopelijk heeft de bovenstaande informatie geholpen bij het nadenken over en uitzoeken van een eigen uitzendbureau website en ondersteunende recruitment CRM software. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een website, bezoek Uitzendbureau Website.