Ingezonden nieuws

Terugblik Uitzendbureau Event 2019

In oktober 2019 vond de tweede editie van het Uitzendbureau Event plaats. Ruim 120 bezoekers bezochten het gratis event in het Van der Valk hotel in Hoogkerk om inspirerende workshops te volgen en te netwerken. Het event stond in het teken van: ‘2020 uitzenden en hoe verder?’. In de aanloop naar het Uitzendbureau Event op 7 en 28 oktober 2021 blikt Flexupdate nog eens terug op het event met onder andere de aftermovie.

Gert Arends, directeur van Flexsupport en organisator van het Uitzendbureau Event trapte de middag af door Wies van ’t Slot, eigenaar 365Werk en Martijn Meijerink, eigenaar van Vindrs te interviewen over de toekomst van de uitzendbranche. Beide ondernemers besloten ieder op hun eigen manier een uitzendbureau te starten. De een voornamelijk online, de ander met name door netwerken. Na de inspirerende verhalen van Wies en Martijn konden de bezoekers kiezen uit 3 workshops:

  • Workshop 1: Binden en boeien van nieuwe flexwerkers door prof. dr. Rob Vinke, Professor Emeritus HR sciences aan de Nyenrode Business Universiteit;
  • Workshop 2: De WAB en de ABU – NBBU cao door Jeroen Brouwer, beleidsmedewerker ABU;
  • Workshop 3: financiële fitheid van je uitzendkrachten door Ger Jaarsma, bestuurslid MKB Nederland en de SER.

Na afloop was er tijd voor een borrel, nabespreken en netwerken. Gert Arends kijkt terug op een geslaagde dag: “We hebben weer iets neergezet dat top was. Alles liep soepel en we hebben mooie positieve reacties ontvangen. Kortom, zeer geslaagd!”

 

Het Uitzendbureau Event van 2021

Op het Uitzendbureau Event in oktober zal dr. Ben Tiggelaar, expert in leiderschap, gedrag en verandering, een interactief seminar geven. De flexmarkt is voortdurend in beweging. De kunst is om steeds weer kansen te zien en nieuwe, slimme stappen te zetten. Niet alleen zelf, als ondernemer, maar samen met je medewerkers en je klanten. De vraag is: wat is daarvoor nodig? Welke inzichten en tools zorgen voor duurzaam succes? Ben zal ingaan op deze en andere praktische vragen zoals:

  • Op welke manier bepaal je de koers die werkt voor jou en je bedrijf?
  • Hoe vermijd je de belangrijkste valkuilen en neem je verstandige beslissingen?
  • Wat is er nodig om van een mooi plan naar concrete actie te komen?

Na afloop van het seminar zal er ruimte zijn voor een borrel en netwerken met mede-ondernemers. Mis deze kans om te groeien met jouw onderneming dus niet en boek via onderstaande links nog snel je gratis ticket!

 

Tickets reserveren

Ben jij een directeur, eigenaar of beslisser bij een middel groot uitzendbureau in Nederland? En wil jij Ben Tiggelaar’s seminar bijwonen, kennis op komen doen, netwerken en elkaar inspireren? Meld je dan GRATIS aan via één van de volgende links voor het Noordelijke Uitzendbureau event op 7 oktober of voor het Zuidelijke Uitzendbureau Event op 28 oktober.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Uitzendbureau Event of contact opnemen met één van de initiatiefnemers.

 

Het Uitzendbureau Event wordt georganiseerd in samenwerking met:

Artra | CAOloon EasyflexFirst2FindFlexsoftware | Flexsupport | Keesz | SubAdvies