Ingezonden nieuws

De Uitzendbureau Event initiatiefnemers 2021

Het Uitzendbureau Event 2021 vindt plaats op 7 oktober in het Noorden en op 28 oktober in het Zuiden. Eigenaren en beslissers van (eigen) uitzendbureaus komen bijeen om te leren en elkaar te inspireren. Dit jaar hebben we een zeer inspirerende spreker vast kunnen leggen die zijn kennis en ervaring komt delen. Binnenkort onthullen we zijn naam en het thema van deze editie van het Event.

Dit Event is niet mogelijk zonder de initiatiefnemers van dit Event. Wie zijn die initiatiefnemers en hoe is dit Event ontstaan? Je leest er meer over in dit artikel.

De initiatiefnemers

Flexupdate organiseert dit Event samen met de initiatiefnemers. We stellen ze hieronder kort aan je voor:

CAOloon.com

Caoloon.com is een online tool om intermediairs te ondersteunen bij het toepassen van de juiste beloning voor hun flexkrachten. Met de online tool heeft u op een snelle en duidelijke manier de inlenerbeloning overzichtelijk uit cao data.

Easyflex

Easyflex is hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie. Zij bieden een passende oplossing voor elk vraagstuk.

Flexsupport

Flexsupport is een totaal ontzorger voor uitzendbureaus en detacheerders. Hun backoffice voor uitzendbureaus ondersteunt bij de werving en selectie van flexwerkers en ze voeren de loonadministratie en het debiteurenbeheer uit conform hoge kwaliteitsnormen.

Flexsoftware

Flexsoftware is gespecialiseerd in het maken van software specifiek voor uitzendbureaus. Zij ontwikkelen en koppelen naadloos uw website, matchtool, urenregistratie en verloningssoftware zodat uw bedrijfsproces efficiënt werkt.

 

Hoe is het Uitzendbureau Event ontstaan?

Het evenement is ontstaan uit het gezamenlijke verlangen van de initiatiefnemers om uitzendbureaus uit Noord- en Zuid-Nederland een plek te geven om samen te komen. Een plek om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Om de eenvoudige reden dat bijna alle evenementen voor intermediairs in de Randstad plaatsvinden zijn ze drie jaar geleden begonnen met het organiseren van het eerste Event in Groningen. Het was direct een succes met ruim 130 deelnemers, diverse workshops en stands van sponsoren. Nieuwe inzichten werden opgedaan en oude relaties werden weer aangehaald.

Het belang van het uitzendbureau Event werd steeds meer voelbaar door de samenwerking door de jaren heen. Ze zijn onderling gaan samenwerken om de diensten te verbeteren met als gevolg dat ze samen de uitzendmarkt nog beter kunnen bedienen. In die samenwerking kunnen we veel van elkaar leren. En dat geeft hen vervolgens de opdracht om dat te delen met de markt.

 

Waarom wil je hier bij zijn?

Het Uitzendbureau Event staat volledig in het teken van leren en inspireren én verbinding met elkaar. Wil jij jouw uitzendonderneming laten groeien door kennis te delen, tot je te nemen en door te netwerken? Zorg dan dat jij als directeur van jouw uitzendbureau er bij bent op 7 oktober in Groningen of 28 oktober in Oosterhout!

Houd www.uitzendbureauevent.nl en www.flexupdate.nl in de gaten voor updates en het reserveren van de GRATIS kaarten.

Deel dit bericht