Ingezonden nieuws

Het Uitzendbureau Event 2021

Yes, het is bijna zover! Het Uitzendbureau Event vindt dit jaar weer plaats en voor het eerst dit jaar heeft het Event naast een Noordelijke ook een Zuidelijke editie. Ben jij een eigenaar of beslisser van een uitzendbureau en wil jij je uitzendbureau laten groeien? Kom dan op 7 oktober naar het Noordelijke Uitzendbureau Event óf op 28 oktober naar het Zuidelijke Uitzendbureau Event. Houd de komende tijd www.uitzendbureauevent.nl en www.flexupdate.nl in de gaten voor updates en het reserveren van gratis kaarten!

Voor wie is het Uitzendbureau Event?

Het Uitzendbureau Event is voor alle eigenaren of beslissers van een (eigen) uitzendbureau. Als eigenaar ben je geïnteresseerd in hoe jij je uitzendbureau kan laten groeien en hoe jij als beslisser je invloed kan aanwenden om te groeien met je team.

Waarom wordt dit Event georganiseerd?

Om de eenvoudige reden dat bijna alle evenementen voor intermediairs in de Randstad plaatsvinden. Als noorder- en zuiderlingen is het goed om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Daarom organiseren CAOloon, Easyflex, Flexsupport en Flexsoftware gezamenlijk dit Event.

Wil je een indruk van het Uitzendbureau Event? Bekijk dan de aftermovie van de 2019 editie!