Ingezonden nieuws

Uitzendbureau Equi-Jobs ter overname aangeboden

Equi-Jobs is hét uitzendbureau voor alle vacatures in de hippische branche en wordt ter overname aangeboden. We zoeken een enthousiaste ondernemer. Ervaring in de flexbranche is een voordeel, maar het spreken van de ‘paardentaal’ zien wij als belangrijke factor voor succes.

Equi-Jobs is op 1 januari 2016 opgericht en is inmiddels een gevestigde naam in deze welvarende niche branche. De klanten zijn voornamelijk de ‘grote namen’ uit de paardensport en de dienstverlening bestaat uit:
• Uitzenden;
• Werving & Selectie;
• Lidmaatschappen voor o.a. doorlopend plaatsen van vacature(s);
• Betaald plaatsen van online profielen voor werkzoekenden en/of gratis inschrijven.

Equi-Jobs heeft een goed ontwikkelde website: www.equi-jobs.nl. Ze werken samen met Flexsupport als de backoffice voor onder andere alle juridische ondersteuning. Equi-Jobs maakt gebruik van een CRM systeem dat speciaal voor de uitzendbranche ontwikkeld is: Uitzendplaats. In dit CRM systeem staan vele (potentiële) klanten én kandidaten.

Equi-Jobs heeft in de afgelopen vier jaar een groot bereik op diverse social media kanalen opgebouwd. De klanten bevinden zich door heel Nederland, maar ook in België, Duitsland, Zweden, Amerika, op Bali en in China. Equi-jobs is een bedrijf met de capaciteit om veel groter te worden en tot een internationale speler in de wereld van paard en werk door te groeien.

Bent u als ondernemer op zoek naar uitbreiding van uw bedrijfsactiviteiten of wellicht als startende ondernemer op zoek naar een kans om een al goed lopend bedrijf over te nemen? Dan is dit wellicht het moment om in te stappen!

Wij zien uw interesse in ons bedrijf met belangstelling tegemoet. Neem contact met ons op voor meer informatie over de overname voorwaarden.

Team Equi-Jobs
Caroline Pol en Matthijs Mulder
06 – 2478 1055 / info@equi-jobs.nl