Praktijkopleider Leerbouwen breidt aanbod cursussen uit!

Leerbedrijf Leerbouwen heeft als doel om mensen op te leiden voor beroepen in de bouwsector. Opgericht en gerund door Tjeerd van der Sluis en zijn team, zijn ze al sinds begin 2016 een gecertificeerd en als erkend leerbedrijf. Leerbouwen is er voor iedereen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt.

Leerbouwen bieden cursussen aan voor ieder die hun kennis willen vernieuwen of verbreden binnen de bouw. In goede samenwerking met het bedrijfsleven, gemeentes, UWV, Werk in Zicht en uitzendbureaus zorgen zij voor bouwopleidingen op maat. Door middel van praktijkgerichte beroepsopleiding brengt Leerbouwen mensen een vak bij.

Onder begeleiding van een praktijkopleider leert men de fijne kneepjes van het vak en hoe je het beroep veilig uitvoert. Dit wordt mogelijk gemaakt in één van hun praktijkruimtes in het Centrum voor Vakopleidingen in Groningen, in het complex De Stek aan de Euvelgunnerweg 25A

Leerbouwen verzorgt de volgende opleidingen:

  • Schilderen
  • Houtbewerking
  • Stukadoren
  • Metselen
  • Monteur Zonnepanelen

Ontstaan

Tjeerd van der Sluis, directeur Leerbouwen is begonnen als timmerman in de bouw maar heeft inmiddels een ruime ervaring met projecten bij bedrijven, overheden, opleidingen en welzijnsorganisaties. Op het gebied van werkgelegenheidsprojecten is hij één van de beste specialisten in Noord-Nederland.

Tjeerd van der Sluis heeft vooral een schat aan ervaring opgebouwd in de sector sociale zekerheid en werkgelegenheid. Hij was jobcoach, consulent arbeidsintegratie, beleidsmedewerker, projectleider, senior consulent arbeidsbemiddeling, hoofd re-integratie, manager projecten, operationeel manager en locatie manager.

Inmiddels is Tjeerd van der Sluis oprichter en eigenaar van leerbedrijf Leerbouwen. Waar hij samen met zijn team de verschillende opleidingen aanbied en ook onderwijst. Dagelijks maken ze het verschil, door aandacht te geven aan o.a. coaching, motivatie, samenwerking.

Hoe gaat het in zijn werk?

Via hun website kan je meer informatie over de inhoud van de cursus vinden en desgewenst meteen aanmelden! Meer informatie over de mogelijkheden tot samenwerking als uitzendbureau of detacheerder met Leerbouwen, een maatwerk traject of wil je graag meer weten over STAP-subsidies? Neem dan contact met ze op via 050 211 5203 of info@leerbouwen.nl