Ingezonden nieuws

Nieuw recruitmentbedrijf Brys geeft professionals wind in de zeilen

Wie op zoek is naar een baan op het gebied van Finance, HR, Office, Marketing, Sales of Management kan sinds kort terecht bij Brys. Het nieuwe label, onderdeel van de Florys Groep, is op 14 september 2020 gelanceerd. “Door goed te luisteren willen we een sparringpartner zijn voor zowel kandidaten als werkgevers.”

Het team van Brys bestaat uit drie enthousiastelingen die elk vanuit hun eigen talent iets toevoegen in het recruitmentproces. Mathijs Vreeken, Walter Leenheer en Ruben van Mourik kijken welke eerste of volgende stap professionals het beste in hun carrière kunnen zetten. Hierdoor krijgen zij weer wind in de zeilen.

Ruben van Mourik: ,,Door goed te luisteren naar de kandidaat willen we een sparringpartner zijn die hem of haar de juiste richting wijst. We zoeken naar iemands drijfveren en wat diegene uniek maakt. Eigenlijk lopen we een stukje mee op het carrièrepad van de kandidaat. Zo kunnen we hem of haar aan de juiste werkgever verbinden en de juiste match maken.” Uiteraard kunnen ook werkgevers bij Brys terecht. Ze kunnen hun vacatures met een gerust hart uit handen geven. Door mensen actief te benaderen gaan de specialisten op zoek naar de juiste kandidaat voor de betreffende vacature.

Brys is een bedrijf binnen de Florys Groep, waarvan ook Intro Personeel, Florys, Prevenzo en JobUp onderdeel zijn. De dienstverlening van deze bedrijven bestaat uit Recruitment, HR, Belastingadvies, Finance, Verzuimbegeleiding en Re- integratie. Al deze bedrijven hebben de gezamenlijke missie om mensen en organisaties tot bloei te laten komen.