Ingezonden nieuws

Terugblik op een geslaagd Uitzendbureau Event 2021

Op donderdag 7 oktober vond de noordelijke editie van het Uitzendbureau Event 2021 plaats. Eigenaren en beslissers van uitzendbureaus kwamen samen om elkaar te inspireren, te netwerken en kennis te delen. Het event stond in het teken van de voortdurend veranderende flexmarkt en hoe je hier als flexondernemer samen met je medewerkers en klanten in mee kunt bewegen. Wat daarvoor nodig is, welke inzichten en tools voor duurzaam succes zorgen, daar kwamen bezoekers achter tijdens het interactieve seminar van dr. Ben Tiggelaar.

Netwerken tijdens Uitzendbureau Event 2021

Het evenement ging om 15:00 uur van start in het prachtige restaurant van DE STEK. Hier gingen de verschillende sponsoren het gesprek aan met belanghebbenden en kon het onderling netwerken onder het genot van koffie en gebak vast beginnen.

Na het ontvangst begaf iedereen zich naar de grote zaal. Daar heette Gert Arends, directeur van Flexsupport en medeorganisator van het Uitzendbureau Event, iedereen welkom en trapte de middag af. Na een korte introductie ging het seminar van start!

Seminar Ben Tiggelaar tijdens Uitzendbureau Event 2021 Vragen beantwoorden tijdens Uitzendbureau Event 2021

Bezoekers konden steeds middels een app antwoord geven op vragen waarna de antwoorden op het scherm verschenen. Zo werd er bijvoorbeeld gevraagd wie hier graag wilde zijn en wie mee ‘moest’. Dit was naar aanleiding van Ben’s theorie: “je moet de grapjassen in het publiek altijd de kans geven een grapje te maken, dat is leuk”. Maar ook konden bezoekers antwoord geven op verschillende serieuzere vragen, bijvoorbeeld over welke bedrijfsstrategieën en filosofieën zij hanteren binnen hun ondernemingen.

Opdracht uitvoeren tijdens Uitzendbureau Event 2021

Steeds werd er een opdracht uitgevoerd waarbij er ‘out-of-the-box’ gedacht moest worden. Dit leidde tot zeer innovatieve en soms hilarische ideeën. Zo ontstond er bijvoorbeeld in een sessie over focusstrategie in slechts twee minuten een heel concept voor een vliegtuig enkel gefocust op mensen met vliegangst.

Na borrelen tijdens Uitzendbureau Event 2021 Hapjes Brasserie Bestek tijdens Uitzendbureau Event 2021

Na afloop van het seminar was er tijd voor een borrel, nabespreken en netwerken. Brasserie Bestek zorgde voor heerlijke hapjes en drankjes waar iedereen nog even van genoot alvorens op huis aan te gaan.

Wij hebben erg genoten tijdens het evenement en hebben veel mooie en positieve reacties ontvangen. Kortom, weer een zeer geslaagde dag. Nu op naar de zuidelijke editie van het Uitzendbureau Evenement op 28 oktober bij Easyflex in Oosterhout!

 

Het Uitzendbureau Event wordt georganiseerd in samenwerking met:

Artra | Caoloon EasyflexFirst2FindFlexsoftware | Flexsupportkeesz | SubAdvies