Ingezonden nieuws

Flexsupport: de juiste backoffice voor uw uitzendbureau

In de levendige en zwaar gereguleerde uitzendbranche is succes afhankelijk van efficiëntie op alle fronten. Terwijl je bezig bent met het vinden van de juiste kandidaten en het vervullen van de behoeften van opdrachtgevers, mag één cruciaal aspect niet over het hoofd worden gezien: backoffice-ondersteuning. Een goed georganiseerde, digitale en efficiënte backoffice is vergroot de kans op een succesvol uitzendbureau.

Bij Flexsupport de juiste backoffice voor jouw uitzendbureau begrijpen we als geen ander de uitdagingen waar uitzendbureaus dagelijks mee te maken hebben. Wij bieden gespecialiseerde backoffice-ondersteuning die jouw uitzendbureau de volgende stap kan laten zetten.

Flexsupport de juiste backoffice

Administratieve efficiëntie

Geen gedoe meer met tijdrovende administratieve taken zoals contractbeheer, loonadministratie en facturering. We weten dat jouw tijd en middelen als uitzendbureau(eigenaar) kostbaar zijn. Daarom hebben we geïnvesteerd in software en systemen die jouw processen versimpelen en stroomlijnen. Zo kun jij je focussen op waar jij het beste in bent: het leveren van gekwalificeerd personeel en het opbouwen van sterke relaties met kandidaten en opdrachtgevers. Met Flexsupport til je jouw uitzendbureau naar een hoger niveau van productiviteit en winstgevendheid.

Compliance op wet- en regelgeving

Onze ervaring leert dat de complexe regelgeving en arbeidswetten een mijnenveld kunnen zijn. Tevens veranderd de wetgeving en de CAO steeds weer en moet die nieuwe CAO of wetgeving geïmplementeerd worden. Met Flexsupport de juiste backoffice aan je zijde hoef jij je geen zorgen te maken.

Wij zijn volledig op de hoogte van alle relevante wetten, regels en cao’s en zorgen ervoor dat jouw uitzendbureau voldoet aan de compliance vereisten van de diverse certificeringen. Dit creëert rust in je organisatie, want je weet dat het goed zit. We houden je op de hoogte van eventuele veranderingen in de CAO’s waarin je opereert en de algehele wet- en regelgeving. Zo kun jij met je klant en uitzendkracht in gesprek over de veranderingen en kun jij goed werkgeverschap ook op dit punt in praktijk brengen.

Flexsupport de juiste backoffice

Financieel beheer

Een gezonde financiële situatie van je uitzendbureau is de sleutel tot groei. Flexsupport neemt het volledige facturatieproces uit handen en zorgt hiermee voor tevreden opdrachtgevers en foutloze facturen. Ook het debiteurenbeheer ligt in onze handen, want Flexsupport int de factuur en zorgt dat de opdrachtgever betaalt. Jouw uitzendbureau ontvangt de marge na afloop van de periode en aan de hand van heldere margeoverzichten heb jij direct inzicht in jouw omzet. Het voordeel is dat je geen voorfinanciering hoeft te doen en ook minimaal risico loopt op debiteuren.

Klant- en kandidaat gerichtheid

Tevreden klanten en uitzendkrachten zijn de basis van je bedrijf. Onze professionele backoffice draagt bij aan een positieve klant- en uitzendkracht ervaring met jouw uitzendbureau. We staan klaar om te reageren op vragen en verzoeken van de opdrachtgevers  en uitzendkrachten. Daardoor ondersteunen we jou in je relatiebeheer.

Bij Flexsupport begrijpen we de unieke uitdagingen van uitzendbureaus en bieden we de oplossing voor je backoffice die je nodig hebt. Met onze efficiënte backoffice-ondersteuning kun jij je volledig concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je uitzendbureau en het behalen van duurzaam succes.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Flexsupport jou kan helpen om jouw positie in de uitzendmarkt te versterken!

Deel dit bericht