Ingezonden nieuws

Ben Tiggelaar spreekt op het Uitzendbureau Event

De flexmarkt is voortdurend in beweging. De kunst is om steeds weer kansen te zien en nieuwe, slimme stappen te zetten. Niet alleen zelf, als ondernemer, maar samen met je medewerkers en je klanten. De vraag is: wat is daarvoor nodig? Welke inzichten en tools zorgen voor duurzaam succes? Om antwoord te geven op deze belangrijke vragen hebben wij dit jaar Ben Tiggelaar uitgenodigd voor het Uitzendbureau Event!

 

Wie is Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 30 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven: individuen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie. Op een positieve én effectieve manier.

Vanaf 2000 veroverde Ben met acht verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management top 100. Ben’s meest recente bestseller is De Ladder en gaat over de psychologie achter verandering. Andere bekende titels zijn onder meer: Dromen Durven Doen, Dit wordt jouw jaar!, MBA in één dag en Mooi Werk. Ben’s boeken zijn over de hele wereld vertaald. Daarnaast schrijft Ben een wekelijkse column over werk en management voor NRC Handelsblad.

“Ik geloof in heldere, evidence based principes én gezond verstand. Want aan mooie theorieën die je niet kunt toepassen, heb je niet zo veel.”

Jaarlijks verzorgt Ben een groot aantal incompany lezingen en seminars. Vaak met grote groepen (soms meer dan 3.000 deelnemers). Tijdens deze sessies wordt er geleerd, gelachen én hard gewerkt. Ben’s open seminars zijn populair. Zijn seminar ‘MBA in één dag’ trok in 16 jaar zelfs meer dan 22.000 deelnemers, het best bezochte Nederlandse seminar ooit!

Ben is ‘visiting’ professor op het gebied van leiderschap en verandering aan IE Business School in Madrid. Eén van de topinstituten van Europa, volgens The Economist, Financial Times, Forbes en Business Week. Ook gaf Ben gastcolleges aan o.a. Harvard University, Nijenrode Business Universiteit, Rotterdam School of Management en Vlerick Business School. Ben studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Hij promoveerde aan de faculteit Bedrijfskunde en Economie van de Vrije Universiteit op een studie naar gedragsverandering in organisaties. Verder studeerde hij aan Harvard en University College London.
Meer informatie over Ben lees je hier.

 

Tickets reserveren

Ben jij een directeur, eigenaar of beslisser bij een middel groot uitzendbureau in Nederland? En wil jij Ben Tiggelaar’s seminar bijwonen, kennis op komen doen, netwerken en elkaar inspireren? Meld je dan GRATIS aan via één van de volgende links voor het Noordelijke Uitzendbureau event op 7 oktober of voor het Zuidelijke Uitzendbureau Event op 28 oktober.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Uitzendbureau Event of contact opnemen met één van de initiatiefnemers.

 

Het Uitzendbureau Event wordt georganiseerd in samenwerking met:

Artra | CAOloon EasyflexFirst2FindFlexsoftware | Flexsupport | Keesz | SubAdvies

 

Deel dit bericht