Vacature omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als vestigingsmanager? Wil jij klantrelaties koesteren, bedienen en uitbouwen, én de vestiging in Nieuwegein verder op de kaart zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Trend People in Nieuwegein zoeken wij een vestigingsmanager voor 32 tot 40 uur per week.

Introductie

Als je ’s ochtends de vestiging Nieuwegein binnenkomt, is de sfeer meteen positief en enthousiast. Er wordt koffie en thee gezet en bijgepraat over het weekend alvorens het team de dag start met een werkoverleg. Wat speelt er bij de klanten? Welke vacatures behoeven de aandacht? En wat voor baan zoekt de kandidaat die jij vrijdag einde dag nog hebt ingeschreven? Nadat jouw planning voor die dag rond is, gaat iedereen aan de slag. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze baan nou juist zo uitdagend! Je plant een sollicitatiegesprek in voor een kandidaat en vervolgens, ‘hup de auto in’ om op bezoek te gaan bij een mogelijke nieuwe klant. Waarna jij je terug haast naar de vestiging om voor de pauze nog enkele commerciële belacties te kunnen oppakken. Rond half 1 is het tijd voor een welverdiende break en na een halfuurtje gezamenlijk te hebben geluncht, loopt iedereen nog even een rondje park of haalt een boodschap op City Plaza. Bij terugkomst op de vestiging stel jij opnieuw je prioriteiten en ga je weer met volle focus aan de slag. Je middag bestaat uit kennismakingsgesprekken met en het voorstellen van kandidaten bij klanten. Ook werk je einde dag je administratie bij. Om half 6 trek jij met een voldaan gevoel de deur achter je dicht. Het was een drukke dag met prachtige resultaten en daar haal jij nou net je voldoening uit!

Meer over onze organisatie vind je hier https://trend.nl/wij-zijn-trend

Over de functie

Als vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor het succes van onze vestiging in Nieuwegein. Je werft nieuwe klanten en vacatures, beheert bestaande klantrelaties en zorgt voor de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Samen met jouw team, waar jij de eindverantwoordelijkheid voor draagt, zorg jij ervoor dat de arbeidsmarkt in Nieuwegein niet om Trend People heen kan. Je bent actief betrokken bij het uitzendproces en zorgt voor een inspirerende werkomgeving.

Jouw taken:

Werven van opdrachten bij nieuwe en bestaande klanten
Coachen en motiveren van jouw team
Analyse van het marktgebied en afstemmen van commerciële activiteiten
Inspirerend werkoverleg met het team
Behalen van vestigingsresultaten en rapporteren aan de regiomanager
Actief deelnemen aan het uitzendproces
Wat bieden wij jou
Bij Trend People kom je terecht in een dynamische en productieve omgeving waar hard werken gecombineerd wordt met plezier. Wij bieden jou een warm welkom in een enthousiast team, een afwisselende functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden en een uitgebreid onboarding programma.

Wat bieden wij jou:

Fulltime dienstverband (32-40 uur per week)
Salaris tussen 3.261 euro en 4.696 euro bruto per maand op basis van 40 uur
Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen, een persoonlijk keuze budget van 2,5%, een auto van de zaak, en een netto telefoonvergoeding van 15 euro
Pensioenregeling en een provisieregeling tot maximaal 9.000 euro bruto per jaar
Wervingsbonus van 500 euro netto
Diverse personeelsactiviteiten zoals een jaarlijkse kick-off, zomerse BBQ en een groot personeelsfeest

Wat vragen wij van jou

Minimaal hbo werk- en denkniveau
Minimaal vijf jaar commerciële werkervaring en/of ervaring in een soortgelijke functie (bijvoorbeeld als senior intercedent) in de arbeidsbemiddeling
Zeer klantgericht en commercieel ingesteld
Sterke leiderschapsvaardigheden, zowel taak- als mensgericht
In bezit van rijbewijs B

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer dan direct online via onze website. Voor meer informatie over Trend People, bezoek www.trend.nl. Voor vragen over de vacature kun je bellen naar 0348 - 422 116 en vragen naar de afdeling recruitment of mailen naar recruitment@trend.nl.

Kom ons team versterken en bouw mee aan het succes van Trend People in Nieuwegein!

Solliciteren