Vacature omschrijving

Ben jij dé medewerker recruitment die wij zoeken voor onze vestiging in Amersfoort?

Je draait als volwaardige collega mee binnen het team. Elke ochtend starten jullie onder het genot van een kop koffie of thee met het ochtendoverleg, waarin je als team alle lopende zaken doorneemt en de werkzaamheden verdeelt. Ook is er tijd voor een rondje; hoe gaat het met je, waar loop je tegen aan en waarmee kunnen wij elkaar helpen? Nadat jij een dagplanning hebt gemaakt, kijkt er een collega met je mee of jij de juiste prioriteiten hebt gesteld. Geen dag is hetzelfde en regelmatig zullen er adhoc taken op je pad komen, waardoor jouw dag ineens weer een andere wending krijgt.

Introductie

Wij zijn Trend! Aandacht voor mensen en gedreven door oprechte interesse: daarmee weten wij keer op keer de meest succesvolle match te maken. Dat is precies waarom wij al meer dan 30 jaar dé arbeidsbemiddelaar in de regio zijn. We zijn trots op ons persoonlijke imago: dichtbij is voor ons veel meer dan een geografisch begrip. Het staat voor betrokken, toegankelijk en herkenbaar. Binnen de sectoren kantoor, zorg, logistiek & techniek bieden wij diverse vormen van dienstverlening aan: uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrolling. Waarbij het altijd draait om een snelle en vakkundige bemiddeling met kwaliteit als uitgangspunt. Al onze medewerkers zijn recruiter, accountmanager en adviseur tegelijk en de kwaliteitsnorm van onze dienstverlening wordt bepaald door het enthousiasme en de vakkundigheid van onze mensen. Werken bij Trend People betekent: deel uitmaken van een bevlogen team van enthousiaste collega’s die hard werken combineren met veel gezelligheid! We zijn een middelgrote organisatie waar veel ruimte is voor ontwikkeling en groei.

Over de functie

Als medewerker recruitment ondersteun jij dagelijks bij allerlei werkzaamheden om zo de collega’s op de vestiging te ontlasten en bij te dragen aan het resultaat. Je verricht werkzaamheden op het gebied van verkoop en inkoop. Zo ben je regelmatig buiten de deur om bedrijventerreinen in kaart te brengen en bel je potentiële relaties.

Jij bent het eerste aanspreekpunt van de vestiging, wat inhoudt dat je verantwoordelijk bent voor het inkomende telefoonverkeer. Ook neem je binnenkomende sollicitaties in behandeling, verzorg je uitnodigingen en afwijzingen en help jij mee met zoeken naar nieuwe profielen voor de openstaande vacatures. Met deze kandidaten plan je vervolgens een afspraak en voer je een kennismakingsgesprek. Met als doel; het voorstellen van deze kandidaat op een interessante vacature.

Ook ben je verantwoordelijk voor de (hr-)administratie en ondersteun je bij het opmaken van vacatureteksten, die je vervolgens op externe jobboards plaatst.

Wat bieden wij jou

Een afwisselende en uitdagende functie met ontwikkelingsmogelijkheden;
Een inwerkperiode 'on the job' met zowel in- als externe trainingen;
Enthousiaste collega's die blij zijn dat jij het team komt ondersteunen;
Een dienstverband mogelijk voor 32- 40 uur per week;
Een marktconform salaris;
Salarisschaal medewerker recruitment € 2.357,- tot en met € 2.569,- (afhankelijk van opleiding en ervaring);
Overige secundaire voorwaarden, o.a. 25 vakantiedagen op fulltime basis, 6,5 ADV dag op fulltime basis, reiskostenvergoeding en een provisieregeling;
En de mogelijkheid -mocht jij zo enthousiast worden van dit vak- om door te groeien naar de functie van intercedent!

Wat vragen wij van jou

Mbo+ en/of hbo/wo- werk- en denkniveau;
Je voelt je betrokken bij de vestiging en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor jouw eigen taken;
Je kunt goed omgaan met de diversiteit van de functie en je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden;
Je bent leergierig, je ziet kansen en weet deze te benutten en je durft door te pakken als dit van je gevraagd wordt;
Je bent niet bang om in het diepe te springen en uit je comfortzone te stappen, als er nieuwe dingen op je pad komen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze functie. Dat kan onderstaand via "solliciteer direct online". Voor vragen of meer informatie kun je bellen naar 085-2733121 en vragen naar Lynn Heuts. Of mailen naar lynn.heuts@trend.nl.

Solliciteren