Vacature omschrijving

Zou jij elke dag wel willen werken als matchmaker? Bedrijven en werkzoekenden bij elkaar brengen om zo vacatures in te vullen en kandidaten aan een nieuwe baan te helpen. Bij Trend People noemen wij deze functie intercedent. Of te wel; recruiter en accountmanager in één. Kom jij het team van onze vestiging in Utrecht versterken? Het betreft een vaste baan voor 32-40 uur per week.

Introductie

Wij zijn Trend! Aandacht voor mensen en gedreven door oprechte interesse: daarmee weten wij keer op keer de meest succesvolle match te maken. Dat is precies waarom wij al meer dan 30 jaar dé arbeidsbemiddelaar in de regio zijn. We zijn trots op ons persoonlijke imago: dichtbij is voor ons veel meer dan een geografisch begrip. Het staat voor betrokken, toegankelijk en herkenbaar. Binnen de sectoren kantoor, zorg, logistiek & techniek bieden wij diverse vormen van dienstverlening aan: uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrolling. Waarbij het altijd draait om een snelle en vakkundige bemiddeling met kwaliteit als uitgangspunt. Al onze medewerkers zijn recruiter, accountmanager en adviseur tegelijk en de kwaliteitsnorm van onze dienstverlening wordt bepaald door het enthousiasme en de vakkundigheid van onze mensen. Werken bij Trend People betekent: deel uitmaken van een bevlogen team van enthousiaste collega’s die hard werken combineren met veel gezelligheid! We zijn een middelgrote organisatie waar veel ruimte is voor ontwikkeling en groei.

Over de functie

Om dit gedreven en hardwerkende team te versterken, zijn wij op zoek naar een intercedent voor 32-40 uur per week. Binnen dit team ligt de nadruk echt op resultaatgericht werken en out of the box denken. Er is ruimte voor groei en zelfontplooiing en na een gedegen inwerktraject, kun je zelfstandig aan de slag. Er heerst een open cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Maar waarmee houd jij je elke dag bezig? Als intercedent ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig op- en uitbouwen en beheren van een eigen klant- en prospectportefeuille. Dit betekent dat je klanten en prospects belt (zowel warme als koude acquisitie) en bezoekt met het binnenhalen van vacatures als doel. In deze functie ben jij zelf verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde commerciële targets. Voor Trend People Utrecht is klanten bewaken en laten groeien een groot onderdeel van je takenpakket. Net als het in kaart brengen en uitbreiden van het huidige werkgebied. Het is dan ook belangrijk dat jij in staat bent om de dienstverlening van Trend in een duidelijk verhaal over te brengen aan (potentiële) klanten.

Om je klanten te bedienen en de openstaande vacatures in te vullen, heb je kandidaten nodig. En dus ben jij dagelijks actief op zoek naar de beste kandidaten om je vacatures mee in te vullen. Je zoekt naar de juiste profielen op de diverse jobboards, social media, LinkedIn en je bedenkt creatieve inkoopacties. Ook voer je kennismakingsgesprekken met kandidaten met maar één doel; deze kandidaten bemiddelen naar dé perfecte baan. Dit alles in combinatie met de bijbehorende hr- en loonadministratie, waarbij het van belang is dat jouw kennis van recente wet- en regelgeving altijd up to date is.

Wat bieden wij jou

Een afwisselende en uitdagende functie met ontwikkelings-en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Trend Academy. Zoek je meer verdieping? Dan is doorgroeien naar een senior rol misschien wel wat voor jou;
Een leerzaam onboarding programma vanaf dag 1 om jou in een korte tijd thuis te laten voelen bij Trend;
Een warm bad waarin je terecht komt van ervaren collega’s met een berg aan ervaring binnen de branche;
Een fulltime dienstverband (32-40 uur per week);
Een salaris tussen 2.475 (intercedent startsalaris) en 3.578 euro (eindschaal senior intercedent+) bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals:

25 vakantiedagen op fulltime basis;
Een persoonlijk keuze budget van 2,5% voor vrije tijd of meer salaris;
Een reiskostenvergoeding van € 0,23 cent per km met een maximum van € 225,- per maand op fulltime basis;
Een netto telefoonvergoeding van € 15,-;
Een pensioenregeling;
Een provisieregeling tot maximaal € 7.000,- bruto per jaar op fulltime basis;
Een wervingsbonus van € 500,- netto voor het werven van collega’s uit jouw eigen netwerk;
Een bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,- wanneer jij jarig bent;
En last, but not least: wij vieren onze successen d.m.v. een jaarlijkse kick-off, een zomerse BBQ, een gezellig kerst event en een groot jaarlijks personeelsfeest!

Wat vragen wij van jou

Minimaal hbo werk- en denkniveau;
Commercieel inzicht en ondernemerschap, wat inhoudt dat jij je verantwoordelijk voelt voor jouw persoonlijke resultaten en die van de vestiging;
Kunnen omgaan met de hectiek van de dag en goed kunnen schakelen indien er zich adhoc zaken en kansen voordoen, door je planning bij te stellen;
Een functie waarbij geen dag hetzelfde is, zien als een uitdaging die jij graag aan gaat;
In staat zijn om creatief te denken bij het invullen van je vacatures en het begeleiden van de sollicitatieprocedures;
In het bezit van rijbewijs B.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze functie. Dat kan onderstaand via "solliciteer direct online". Voor vragen of meer informatie kun je bellen naar 030-2311913 en vragen naar Jillian Peters. Of mailen naar jillian.peters@trend.nl.

Solliciteren