Vacature omschrijving

Sta jij te popelen om elke dag aan de slag te gaan als matchmaker? Bij Trend People Zeist hebben we dé perfecte baan voor jou! We zijn op zoek naar een gedreven intercedent die het team komt versterken. Als intercedent bij ons ben je recruiter en accountmanager in één. Je brengt bedrijven en werkzoekenden bij elkaar om vacatures te vervullen en kandidaten aan een nieuwe baan te helpen. En weet je wat het beste is? We bieden niet alleen een uitdagende functie, maar ook een aantrekkelijk salaris en tal van extra's!

Introductie

Naar de vestiging van Trend People in Zeist toerijden is al een feestje. Vooral in het voorjaar en de zomer. De prachtige groene bosrijke omgeving, de mooie lange lanen met aan het einde van de Slotlaan het prachtige Slot Zeist. Op de vestiging word je ’s ochtends enthousiast begroet door je collega’s intercedenten en recruitment medewerkers. De computers worden opgestart en als iedereen is voorzien van koffie of thee, start het team met het ochtendoverleg. Alle lopende zaken worden besproken, iedereen geeft een update over de openstaande vacatures en beschikbare kandidaten en taken worden verdeeld. Trend People Zeist staat voor dynamiek, productiviteit, snel schakelen en tussendoor een grapje of een persoonlijke noot. Op deze vestiging is er altijd reuring en komt er van alles op je af, waardoor constant de juiste prioriteiten stellen erg belangrijk is. Het motto luidt “hard werken met fun”. Er wordt dagelijks samen geluncht, waarna het heerlijk is om nog even het park tegenover de vestiging of de winkelstraat in te lopen.

Meer over onze organisatie vind je hier https://trend.nl/wij-zijn-trend

Over de functie

Om dit gedreven en hardwerkende team te versterken, zijn wij op zoek naar een intercedent voor 32-40 uur per week. Binnen dit team ligt de nadruk echt op resultaatgericht werken en out of the box denken. Er is ruimte voor groei en zelfontplooiing en na een gedegen inwerktraject, kun je zelfstandig aan de slag. Er heerst een open cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Maar waarmee houd jij je elke dag bezig? Als intercedent ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig op- en uitbouwen en beheren van een eigen klant- en prospectportefeuille. Dit betekent dat je klanten en prospects belt (zowel warme als koude acquisitie) en bezoekt met het binnenhalen van vacatures als doel. In deze functie ben jij zelf verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde commerciële targets. Voor Trend People Maarssen is klanten bewaken en laten groeien een groot onderdeel van je takenpakket. Net als het in kaart brengen en uitbreiden van het huidige werkgebied. Het is dan ook belangrijk dat jij in staat bent om de dienstverlening van Trend in een duidelijk verhaal over te brengen aan (potentiële) klanten.

Om je klanten te bedienen en de openstaande vacatures in te vullen, heb je kandidaten nodig. En dus ben jij dagelijks actief op zoek naar de beste kandidaten om je vacatures mee in te vullen. Je zoekt naar de juiste profielen op de diverse jobboards, social media, LinkedIn en je bedenkt creatieve inkoopacties. Ook voer je kennismakingsgesprekken met kandidaten met maar één doel; deze kandidaten bemiddelen naar dé perfecte baan. Dit alles in combinatie met de bijbehorende hr- en loonadministratie, waarbij het van belang is dat jouw kennis van recente wet- en regelgeving altijd up to date is.

Wat bieden wij jou

Een afwisselende en uitdagende functie met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Trend Academy.
Een warm welkom van ervaren collega's die je graag helpen en ondersteunen.
Een salaris tussen de 2.569 en 3.714 euro bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je ervaring en opleiding.
En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook nog eens een scala aan aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiedagen, een persoonlijk keuzebudget, een reiskostenvergoeding, een netto telefoonvergoeding, een pensioenregeling, een provisieregeling, een wervingsbonus, en nog veel meer!

Wat vragen wij van jou

Minimaal hbo werk- en denkniveau
Commercieel inzicht en ondernemerschap, wat inhoudt dat jij je verantwoordelijk voelt voor jouw persoonlijke resultaten en die van de vestiging
Kunnen omgaan met de hectiek van de dag en goed kunnen schakelen indien er zich adhoc zaken en kansen voordoen, door je planning bij te stellen
Een functie waarbij geen dag hetzelfde is, zien als een uitdaging die jij graag aan gaat
In staat zijn om creatief te denken bij het invullen van je vacatures en het begeleiden van de sollicitatieprocedures
In het bezit van rijbewijs B

Solliciteren

Dus, ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en deel uit te maken van ons fantastische team? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij Trend People

Solliciteren