Vacature omschrijving

Functieomschrijving

Sta jij te popelen om elke dag aan de slag te gaan als matchmaker? Bij Trend People Houten hebben we dé perfecte baan voor jou! We zijn op zoek naar een gedreven intercedent die het team komt versterken. Als intercedent bij ons ben je recruiter en accountmanager in één. Je brengt bedrijven en werkzoekenden bij elkaar om vacatures te vervullen en kandidaten aan een nieuwe baan te helpen. En weet je wat het beste is? We bieden niet alleen een uitdagende functie, maar ook een aantrekkelijk salaris en tal van extra's!

Introductie

"Work hard, play hard!" Dat is het gevoel dat je ervaart als je de vestiging van Trend People in het centrum van Houten binnenstapt. Eén van de kleinere locaties van Trend, maar één van de grotere spelers binnen onze organisatie. Er wordt keihard gewerkt, met humor en gezelligheid als belangrijkste sleutelwoorden. Iedere werkdag begint met een vers gezette cappuccino en een teamoverleg. Iedereen wordt bijgepraat over de lopende zaken en er is ruimte om te sparren over actuele onderwerpen. Vervolgens worden de mouwen opgestroopt en wordt dagelijks alles op alles gezet om de vestiging succesvol te laten draaien. En uitgebreidere werkoverleggen? Die worden bij voorkeur gehouden onder het genot van een glas wijn en een hapje, omdat onder die omstandigheden vaak de beste (creatieve) ideeën ontstaan!

Over de functie

Om dit gedreven en hardwerkende team te versterken, zijn wij op zoek naar intercedent voor 32-40 uur per week. Als intercedent ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig op- en uitbouwen en beheren van een eigen klant- en prospectportefeuille. Dit betekent dat je klanten en prospects belt (zowel warme als koude acquisitie) en bezoekt, met het binnenhalen van vacatures als doel. Het is dan ook belangrijk dat jij in staat bent om de dienstverlening van Trend in een duidelijk verhaal over te brengen aan (potentiële) klanten. In deze functie ben jij zelf verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde commerciële targets.

Om je klanten te bedienen en de openstaande vacatures in te vullen, heb je kandidaten nodig. En dus ben jij dagelijks actief op zoek naar de beste kandidaten om je vacatures mee in te vullen. Je zoekt naar de juiste profielen in het interne systeem, op de diverse jobboards, social media en je bedenkt creatieve inkoopacties. Ook voer je kennismakingsgesprekken met kandidaten met als doel: deze kandidaten bemiddelen naar dé perfecte baan. Dit alles in combinatie met de bijbehorende HR- en loonadministratie, waarbij het van belang is dat jouw kennis van recente wet- en regelgeving altijd up to date is.

Wat bieden wij jou

Een afwisselende en uitdagende functie met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Trend Academy.
Een warm welkom van ervaren collega's die je graag helpen en ondersteunen.
Een salaris tussen de 2.569 en 3.714 euro bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je ervaring en opleiding.
En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook nog eens een scala aan aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiedagen, een persoonlijk keuzebudget, een reiskostenvergoeding, een netto telefoonvergoeding, een pensioenregeling, een provisieregeling, een wervingsbonus, en nog veel meer!

Wat vragen wij van jou

Minimaal hbo werk- en denkniveau
Commercieel inzicht en ondernemerschap, wat inhoudt dat jij je verantwoordelijk voelt voor jouw persoonlijke resultaten en die van de vestiging
Kunnen omgaan met de hectiek van de dag en goed kunnen schakelen indien er zich adhoc zaken en kansen voordoen, door je planning bij te stellen
Een functie waarbij geen dag hetzelfde is, zien als een uitdaging die jij graag aan gaat
In staat zijn om creatief te denken bij het invullen van je vacatures en het begeleiden van de sollicitatieprocedures
In het bezit van rijbewijs B

Solliciteren

Dus, ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en deel uit te maken van ons fantastische team? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij Trend People

Solliciteren