Vacature omschrijving

Zou jij elke dag wel willen werken als matchmaker? Bedrijven en werkzoekenden bij elkaar brengen om zo vacatures in te vullen en kandidaten aan een nieuwe baan te helpen. Bij Trend People noemen wij deze functie intercedent. Of te wel; recruiter en accountmanager in één. Kom jij het team van onze vestiging in Maarssen versterken? Het betreft een vaste baan voor 32-40 uur per week.

Introductie

In een modern kantoorpand, vlakbij het bruisende stadshart van Almere stap je binnen en begroet je de altijd vrolijke beheerder van het pand. Je maakt je eerste cappuccino van de dag en neemt -lekker sportief- de trap naar de eerste verdieping. Je collega heeft de eerste mails al beantwoord en checkt de jobboards op werkzoekenden die bij de actuele vacatures passen. Haar enthousiasme belooft weer een paar mooie matches! Jullie gaan van start met het ochtendoverleg, waarin alle lopende zaken worden besproken en de werkzaamheden worden verdeeld. Geen dag is hetzelfde. Jij bent recruiter, accountmanager, werkgever en adviseur in één en… you love it!

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op: www.trend.nl

Over de functie

Om dit gedreven en hardwerkende team te versterken, zijn wij op zoek naar een intercedent voor 32-40 uur per week. Binnen dit team ligt de nadruk echt op resultaatgericht werken en out of the box denken. Er is ruimte voor groei en zelfontplooiing en na een gedegen inwerktraject, kun je zelfstandig aan de slag. Er heerst een open cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Maar waarmee houd jij je elke dag bezig? Als intercedent ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig op- en uitbouwen en beheren van een eigen klant- en prospectportefeuille. Dit betekent dat je klanten en prospects belt (zowel warme als koude acquisitie) en bezoekt met het binnenhalen van vacatures als doel. In deze functie ben jij zelf verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde commerciële targets. Voor Trend People Maarssen is klanten bewaken en laten groeien een groot onderdeel van je takenpakket. Net als het in kaart brengen en uitbreiden van het huidige werkgebied. Het is dan ook belangrijk dat jij in staat bent om de dienstverlening van Trend in een duidelijk verhaal over te brengen aan (potentiële) klanten.

Om je klanten te bedienen en de openstaande vacatures in te vullen, heb je kandidaten nodig. En dus ben jij dagelijks actief op zoek naar de beste kandidaten om je vacatures mee in te vullen. Je zoekt naar de juiste profielen op de diverse jobboards, social media, LinkedIn en je bedenkt creatieve inkoopacties. Ook voer je kennismakingsgesprekken met kandidaten met maar één doel; deze kandidaten bemiddelen naar dé perfecte baan. Dit alles in combinatie met de bijbehorende hr- en loonadministratie, waarbij het van belang is dat jouw kennis van recente wet- en regelgeving altijd up to date is.

Wat bieden wij jou

Een afwisselende en uitdagende functie met ontwikkelings-en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Trend Academy. Zoek je meer verdieping? Dan is doorgroeien naar een senior rol misschien wel wat voor jou. Heb je leidinggevende ambities? Klim omhoog naar de functie van vestigingsmanager!;
Een leerzaam onboarding programma vanaf dag 1 om jou in een korte tijd thuis te laten voelen bij Trend;
Een warm bad waarin je terecht komt van ervaren collega’s met een berg aan ervaring binnen de branche;
Een fulltime dienstverband (32-40 uur per week);
Een salaris tussen € 2.475,- (intercedent startsalaris) en € 3.578,- (eindschaal senior intercedent+) bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van opleiding en ervaring);

Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals:

25 vakantiedagen op fulltime basis;
Een persoonlijk keuze budget van 2,5% voor vrije tijd of meer salaris;
Een reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per km met een maximum van € 205,- per maand op fulltime basis;
Een netto telefoonvergoeding van € 15,-;
Een pensioenregeling;
Een provisieregeling tot maximaal € 7.000,- bruto per jaar op fulltime basis;
Een wervingsbonus van € 500,- netto voor het werven van collega’s uit jouw eigen netwerk;
Een bol.com cadeaubon t.w.v. €25,- wanneer jij jarig bent;
En last, but not least: wij vieren onze successen d.m.v. een jaarlijkse kick-off, een zomerse BBQ, een gezellig kerst event en een groot jaarlijks personeelsfeest!

Wat vragen wij van jou

Minimaal Hbo werk- en denkniveau;
Commercieel inzicht en ondernemerschap, wat inhoudt dat jij je verantwoordelijk voelt voor jouw persoonlijke resultaten en die van de vestiging;
Kunnen omgaan met de hectiek van de dag en goed kunnen schakelen indien er zich adhoc zaken en kansen voordoen, door je planning bij te stellen;
Een functie waarbij geen dag hetzelfde is, zien als een uitdaging die jij graag aan gaat;
In staat zijn om creatief te denken bij het invullen van je vacatures en het begeleiden van de sollicitatieprocedures;
In het bezit van rijbewijs B.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze functie. Dat kan onderstaand via "solliciteer direct online".

Wil je meer weten over Trend People, ga dan naar www.trend.nl. Heb je vragen over de vacature dan kun je bellen naar 0348 - 422 116 en vragen naar de afdeling recruitment of mailen naar recruitment@trend.nl.

Solliciteren