Uitzendbureau Marketing

Herken je dit? Je weet dat marketing belangrijk is voor de online zichtbaarheid van jouw uitzendonderneming. Maar je hebt daar tussen het matchen van flexwerkers en de administratie door helemaal geen tijd voor. Eigenlijk focus jij je liever ook gewoon op het ondernemen. Dan kun je net als veel andere bedrijven er voor kiezen om dit uit te besteden.

Ben je benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen? Lees dan snel verder, we vertellen je er graag meer over.

Onze diensten

De marketing specialisten van Flexupdate kunnen je ondersteunen in de groei van je uitzendbureau. Want goede online marketing draagt bij aan een grotere naamsbekendheid, een groter bereik en daarmee meer kandidaten en opdrachtgevers. Kortom, wij helpen je met het zichtbaar maken van jouw onderneming. Dit kan door een (eenmalig) zetje in de goede richting, of gedurende langere tijd.

Wij geloven niet in pakketten, iedere onderneming heeft andere behoeften en bij ons is er in overleg dus van alles mogelijk. Hieronder een aantal voorbeelden van onze diensten:

Social media marketing

 • Social media analyse – Wij analyseren de kanalen die je al hebt en kijken waar het beter kan;
 • Social media inrichten – Na het analyseren gaan wij jouw social media kanalen (her)inrichten, compleet met (nieuw) logo, banner en format voor posts;
 • Social media marketing – Wij onderhouden jouw social media kanalen van A tot Z.

Website optimalisatie

 • Search Engine Optimization (SEO) – Wij voeren een SEO-analyse van jouw bestaande website uit en optimaliseren deze om hoger te ranken in de zoekresultaten van Google;
 • Wanneer jij een nieuwe website hebt, bijvoorbeeld via onze partners van Flexsoftware, kunnen wij jouw hele website tekstueel en SEO-geoptimaliseerd invullen;
 • Contentmarketing – Wij schrijven en plaatsen relevante SEO-geoptimaliseerde artikelen op jouw website. Dit verhoogt de autoriteit en dus de vindbaarheid van jouw website.

 

Hoe het werkt

Stap 1: In gesprek

We gaan in gesprek over wat jouw wensen zijn. Daarna analyseren wij jouw website en social media kanalen en kijken waar het beter kan.

Stap 2: Voorstel

Vervolgens komen wij met een voorstel, waarna jij bepaalt wat je aan ons uit wilt besteden en wat je zelf wilt doen.

Stap 3: Doelgroep bepalen

Nu het duidelijk is wat er van ons verwacht wordt gaan wij samen met jou de doelgroepen bepalen.

Stap 4: Afspraken

We bespreken wat wij periodiek van jou nodig hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld foto’s zijn, onderwerpen voor content op social media of voor artikelen op de website. Wat er maar speelt in de omgeving van jouw uitzendonderneming. Wij zullen dit omtoveren tot goede content om jouw online marketing te versterken.

Stap 5: Evalueren

Wij gaan voor jou aan de slag. Wanneer wij jou alleen een zetje in de goede richting houden wij contact met jou voor feedback, na afronding van het project bespreken we dan of jij helemaal tevreden bent.

Wanneer wij voor een langere termijn jouw marketing gaan verzorgen evalueer jij maandelijks samen met een van onze marketing specialisten hoe het gaat. Wij kijken of onze inspanningen voldoende opleveren of dat er op bepaalde punten bijgestuurd moet worden. Wij willen samen met jou het maximale halen uit alle marketinginspanningen.

 

Waarom Flexupdate jouw uitzendbureau marketing laten doen?

Online marketing is belangrijk voor de vindbaarheid, naamsbekendheid en dus de omzet van jouw uitzendonderneming. Maar aan wie jij deze marketingactiviteiten uitbesteed is minstens zo belangrijk. Wij vinden het belangrijk om direct in contact te staan met jou als klant, zo kunnen wij bijsturen wanneer nodig en zo goed mogelijk aan jouw wensen voldoen. Daarnaast heeft samenwerken met ons de volgende voordelen:

 • Met onze gecombineerde kennis en ervaring in de uitzendbranche en verstand van marketing weten wij als geen ander hoe wij jouw doelgroep bereiken;
 • Wij ontzorgen je zodat jij je kunt focussen op wat je als uitzendondernemer het liefste doet, matches maken;
 • Je zit nergens aan vast. Wij kunnen je marketing langdurig beheren, of jouw uitzendbureau slechts eenmalig een zetje in de juiste richting geven;
 • De mogelijkheid voor ‘marketing op maat’. Wij geloven niet dat iedereen hetzelfde nodig heeft. Samen kijken we wat jij nodig hebt, wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt doen;
 • Marketing in combinatie met adverteren op het Flexupdate platform;
 • Voordelige tarieven per uur met een minimale afname van 4 uur per maand. Zo willen wij onze marketingdiensten ook toegankelijk maken voor startende uitzendondernemers.

 

Uitzendbureau Marketing door Flexupdate

Wil jij graag jouw uitzendbureau marketing aan ons uitbesteden of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier!

 

Neem contact op