Uitzendbureau marketing

Matchen van flexwerkers op vacatures en de administratie daarvan zijn de belangrijkste werkzaamheden binnen je uitzendbureau. Vaak wordt er weinig tot niets gedaan aan marketing en (online) zichtbaarheid, tenzij het uitzendbureau groter van omvang is. Daar kan verandering in komen door de marketing specialisten van Flexupdate.

De marketing specialisten van Flexupdate kunnen je ondersteunen in de groei van je uitzendbureau. Ze helpen je om je uitingen op professioneel niveau te doen, kunnen je social media onderhouden en nog veel meer.

 

Waarom Flexupdate jouw uitzendbureau marketing laten doen?

  • Met onze gecombineerde kennis en ervaring in de uitzendbranche en verstand van marketing weten wij als geen ander hoe wij jouw doelgroep bereiken;
  • Wij ontzorgen je zodat jij je kunt focussen op wat je als uitzendondernemer het liefste doet, matches maken;
  • Je zit nergens aan vast. Wij kunnen je marketing langdurig beheren, of jouw uitzendbureau slechts eenmalig een zetje in de juiste richting geven;
  • De mogelijkheid voor ‘marketing op maat’. Wij geloven niet dat iedereen hetzelfde nodig heeft. Samen kijken we wat jij nodig hebt, wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt doen;
  • Marketing in combinatie met adverteren op het Flexupdate platform;
  • Voordelige tarieven per uur met een minimale afname van 4 uur per maand.

 

Hoe het werkt?

Stap 1: We gaan in gesprek over wat jouw wensen zijn. Daarna analyseren wij jouw website en social media kanalen en kijken waar het beter kan.

Stap 2: Vervolgens komen wij met een voorstel, waarna jij bepaalt wat je aan ons uit wilt besteden en wat je zelf wilt doen.

Stap 3: Nu het duidelijk is wat er van ons verwacht wordt gaan wij samen met jou de doelgroepen bepalen.

Stap 4: We bespreken wat wij periodiek van jou nodig hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld foto’s zijn, onderwerpen voor content op social media of voor blogs op de website, wat er maar speelt in de omgeving van jouw onderneming. Wij zullen dit omtoveren tot goede content om jouw online aanwezigheid te versterken.

Stap 5: Wij gaan voor je aan de slag.

Afhankelijk van de aard van de samenwerking, of wij langdurig jouw uitzendbureau marketing gaan beheren of slechts een zet in de goede richting geven, overleggen we maandelijks om te kijken hoe het gaat. We bespreken of jij tevreden bent, of onze inspanningen voldoende opleveren en of er op bepaalde punten dingen verbeterd kunnen worden.

 

Interesse?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier!

 

Neem contact op