Ingezonden nieuws

Sander Schaafsma nieuwe consultant Wierenga & De Graaf

Sander Schaafsma nieuwe consultant Wierenga & De Graaf

Onlangs heeft het Leeuwarder Wierenga & De Graaf | Werving & Selectie | Loopbaanontwikkeling het team consultants versterkt met Sander Schaafsma. De 32-jarige Sander komt over van SC Cambuur waar hij accountmanager was.

De wereld van werving en selectie is niet nieuw voor Sander. Voordat hij in dienst trad bij SC Cambuur, was hij al Senior Adviseur bij BVNG. Ook vervulde hij in loopbaan meerdere commerciële functies. Schaafsma: ‘Ik ben blij met deze volgende carrièrestap. Ik heb Wierenga & De Graaf leren kennen als een partij met een geheel eigen visie op werving & selectie, waarbij vooral de ambities, de talenten en de vaardigheden van kandidaten centraal staan. Dat spreekt mij erg aan. Ook ik onderzoek liever wat ik nog meer kan, dan dat ik terugkijk naar wat ik al heb gedaan. Bij Wierenga & De Graaf krijg ik alle kansen en mogelijkheden om dat te ontdekken.’ Sander is bereikbaar op sander@wierenga-degraaf.nl of mobiel: 06 105 494 54.

Over Wierenga & De Graaf

Wierenga & De Graaf is dé betrokken en inspirerende partner voor wie alles uit zijn human capital en daarmee uit zijn onderneming of organisatie wil halen. Of voor wie op zoek is naar hooggekwalificeerde en getalenteerde HBO- en WO-ers die het verschil kunnen maken. Wierenga & De Graaf werft, selecteert en geeft loopbaanadvies. We zijn sterk in arbeidsmarktcommunicatie en onboarding. Centraal in de aanpak van Wierenga & De Graaf staat persoonlijke aandacht. ‘Want die ene perfecte match maken voor een kandidaat en organisatie is en blijft mensenwerk’.

Deel dit bericht