Ingezonden nieuws

Samen met First2Find, Realtime kandidaten in onze Recruitment CRM

Elk uitzendbureau is op zoek naar nieuw talent om te plaatsen. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk en het kost veel tijd en geld. First2Find zorgt ervoor dat je jouw tijd en geld niet verspilt met lange zoektochten in CV databases van diverse vacature websites. Zodra iemand laat merken dat hij geïnteresseerd is in een nieuwe baan, slaat de slimme zoekmachine van First2Find aan en stuurt deze kandidaat als sollicitatie automatisch naar jouw omgeving binnen Uitzendplaats, ons Recruitment CRM voor uitzendbureaus. Hier kun je voor een kleine vergoeding van slechts 5,- de NAW + CV van de kandidaat kopen, waardoor je alle gegevens hebt en je er een kandidaat van kunt maken in Uitzendplaats. Zo kun je realtime kandidaten in onze Recruitment CRM direct benaderen voor werk.

Wij adviseerden al geruime tijd uitzendbureaus om First2Find te gebruiken. Dit werd door uitzendbureaus veel gedaan als een systeem voor erbij. Maar uiteindelijk wil je als gebruiker van Uitzendplaats in één systeem werken, zodat je nog meer tijd overhoudt waar je als recruiter goed in ben: het werken met mensen. Zodoende ben ik met Sander van First2Find gaan praten over hoe we dit slimmer en eenvoudiger kunnen inrichten voor uitzendbureaus. We zijn heel blij met het resultaat en de samenwerking. Sander heeft een prachtig bedrijf en een goede kijk op wat uitzendbureaus nodig hebben. Franck Antonides, Flexsoftware

Flexsoftware en First2Find hebben de handen in één geslagen en werken op deze manier nauw samen om de volledige uitzendbranche te voorzien van slimme Recruitment CRM én real-time kandidaten vanuit First2Find.

Steeds meer uitzendbureaus zien we werken met de mooie Uitzendbureau Websites en Recruitment CRM oplossing van Flexsoftware. Franck kent bijna elk uitzendbureau en dan werk je al gauw samen. Gezien onze nauwe relatie vanuit het jaarlijkse Uitzendbureau Event was het een logische stap om onze oplossing te gaan integreren in de software van Flexsoftware. Sander Govaers, First2Find

Wil je zien hoe het werkt? Ga dan binnen je account op Uitzendplaats naar: > Sollicitaties > Externe Sollicitaties en je ziet real-time alle kandidaten vanuit First2Find binnenkomen.

Maak je nog geen gebruik van Uitzendplaats? Probeer Uitzendplaats gratis voor een proefperiode: Aanmelden Uitzendplaats Recruitment CRM of neem contact met ons op voor een demo / uitleg.

Deel dit bericht