Privacy beleid Flexupdate

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website bezoekt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. We doen dit omdat we uw gegevens respecteren en hiermee op een vertrouwelijke manier mee willen omgaan. Wij voldoen hiermee aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Vertrouwelijk

Dit privacy beleid is van toepassing op de website en de nieuwsbrief van Flexupdate. U dient zich ervan bewust te zijn dat Flexupdate niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Flexupdate respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Wie is Flexupdate

Flexupdate is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 75946327 en is onderdeel van Euvi BV.

 

Gebruik van persoonsgegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief of online een artikel instuurt, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Daarnaast verzamelen we het IP-adres en de browser user agent als u surft op onze website om te helpen spam te detecteren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Flexupdate of die van een derde partij.

Wij gebruiken uw gegevens voor:

  • Het versturen van persoonlijke berichten en speciale aanbiedingen die aansluiten de persoonlijke interesses, gebaseerd op de informatie die met ons is gedeeld en de informatie die wij via cookies of vergelijkbare technieken hebben verzameld over het gebruik van onze websites / social media en blogs van Flexupdate.
  • Het verbeteren van onze diensten of (technische) problemen bij het gebruik van de website of diensten van Flexupdate op te lossen (zie ook cookies).

 

Communicatie

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, bewaren we deze berichten. Wij vragen naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen en ingezonden artikelen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Flexupdate of die van een derde partij. De initiatiefnemers van Flexupdate waaronder Easyflex, Caoloon, Flexsupport en Webplaats maken gebruik van deze data.

 

Cookies

Wanneer u de website van Flexupdate bezoekt, verzamelen wij uw gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze sitebezoekers, en voor uw gemak zodat u de gevraagde gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen bij het aanmelden van een artikel of reactie.
De website maakt gebruik van cookies (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Flexupdate of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

 

Social media plugins

Naast cookies gebruiken we op onze website social media plug-ins. Deze plug-ins maken het mogelijk om social media (LinkedIn, Facebook, enz.) ‘share’ knoppen te gebruiken. Bepaalde gegevens zoals de identiteit- en contactgegevens en uw profielfoto worden hiervoor geïmporteerd.

 

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

We delen uw persoonsgegevens in een aantal gevallen met derden zoals de initiatiefnemers van Flexupdate waaronder Easyflex, Caoloon, Webplaats en Flexsupport.

 

Bewaartermijn

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor wij ze verzamelen en verwerken.

 

Datalek

Is er sprake van een (vermoeden van) een datalek, dan verzoeken wij je dit direct aan ons te melden via info@flexupdate.nl
We wijzen u er ook op dat het mogelijk is een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens indien u van mening bent dat we uw persoonsgegevens niet conform de wet behandelen.

 

Wijzigingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. Door gebruik te maken van onze website en door uw persoonsgegevens met ons te delen, verklaart u ermee bekend te zijn dat uw persoonsgegevens op de in dit privacy beleid beschreven wijze worden verwerkt.

 

Aanpassen/uitschrijven nieuwsbrief

Onderaan de wekelijkse nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden voor de nieuwsbrief van Flexupdate.

 

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: info@flexupdate.nl

Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 16 december 2019.