SubAdvies

Één oplossing voor de hele organisatie

Wij combineren data, IT & kennis om waarde te creëren én besparingen te realiseren voor organisaties binnen de Sociale Zekerheid.
Bespaar kostbare tijd en geld met onze diensten en software, die je helpen je bedrijf sneller te laten groeien en optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden binnen de Sociale Zekerheid. Zodoende ben je in de mogelijkheid om onderbouwde beslissingen te nemen op basis van real-time data en inzichten.
De security & privacy van jullie gegevens is van groot belang. Onze software gaat zeer zorgvuldig om met deze gegevens.

Bezoek SubAdvies
Bezoek SubAdvies

SubAdvies is verbazingwekkend goed met subsidies, loonheffingen, kostprijzen en sociale verzekeringen. We verrassen je met fiscale voordelen waarvan je het bestaan niet wist, we vorderen onterecht afgedragen premies terug en we optimaliseren je werkgeverslasten.

Veel bedrijven benutten bestaande regelingen en fiscale voordelen lang niet optimaal. En daarom is het Bijzonder Belonend voor vrijwel iedere organisatie met SubAdvies in zee te gaan!

SubAdvies heeft een enthousiast, ambitieus en innovatief team met de kennis die nodig is om gemist financieel potentieel bij organisaties terug te brengen. Ons team doet er alles aan om de performance van onze opdrachtgevers te verbeteren. Maar vooral om de financiële voordelen waar zij recht op hebben (of hadden) te realiseren.

Benieuwd wat SubAdvies voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vooral contact met ons op via info@subadvies.nl of 050 211 1908.