Flexsupport

Supporter van Flexwerk

Flexsupport is een totaal ontzorger voor uitzendbureaus en detacheerders. Onze backoffice voor uitzendbureaus ondersteunt bij de werving en selectie van kandidaten. Dit doen wij door uw vacatures te publiceren en u met de juiste CRM software te ondersteunen bij het maken van de match. Na de match voeren wij het werkgeverschap uit voor de flexwerker en innen de factuur namens u bij de opdrachtgevers. Na afloop van de periode ontvangt u uw marge en voeren wij het debiteurenbeheer uit.

Bezoek Flexsupport
Volledig digitaal

Flexsupport is lid van de ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit vinden wij belangrijke keurmerken, want kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit. Wij verlonen zonder uitzendbeding en stimuleren duurzame ontwikkeling van flexwerkers. Wij werken samen met een ARBO dienst bij verzuim en onze debiteuren zijn verzekerd bij een kredietverzekeraar. Ons werkproces is volledig digitaal.

Waarom Flexsupport als de backoffice van uw uitzend- of detacheringsbureau? Met onze ondersteuning bent u alleen bezig met het matchen van kandidaten op vacatures en Flexsupport doet de rest. Zo ontzorgen wij ondernemende uitzendbureaus en detacheerders zoals u.Wij ontzorgen van start tot finish!

Voor meer informatie en advies, neem vrijblijvend contact met ons op:

info@flexsupport

050 – 210 1 008

flexsupport.nl