Checklist Horeca
In de arbochecklist voor de Horeca zijn de meest voorkomende risico’s in deze specifieke sector in kaart gebracht. Denk aan werkzaamheden in de bediening, de (spoel)keuken, achter de bar of in een hotel.
In de arbochecklist voor de Horeca zijn de meest voorkomende risico’s in deze specifieke sector in kaart gebracht. Denk aan werkzaamheden in de bediening, de (spoel)keuken, achter de bar of in een hotel.
Tijd vliegt wanneer je plezier hebt…een uitspraak met een cliché en kleffig imago, maar in mijn geval absoluut van...
Wist je dat jaarlijks naar schatting 13.000 werknemers arbeidsongeschikt raken door ongezond werk? Vitaliteit op de werkvloer heeft dan...
Vrijdag 19 april was ons 5-jarig jubileum congres. Hierbij stonden we in het prachtige Naturalis stil bij de evolutie...
Speciaal voor uitzendkrachten met een taalbarrière bieden wij 1 juli t/m 31 juli weer het Nederlands Taalbudget aan. Met...
28 april is het de werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk. Hèt moment om extra aandacht te...
In onze nieuwe animatie leggen we je uit hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw uitzendkrachten gezond blijven.