Ingezonden nieuws

Nieuwe website: CVplaats helpt uitzendbureaus aan extra kandidaten

Flexsoftware dat software bouwt voor uitzendbureaus heeft met CVplaats een nieuwe handige software oplossing voor uitzendbureaus uitgerold.

Eigenaar Franck Antonides zet CVplaats in de markt dankzij een gepassioneerd team van 5 programmeurs. Volgens Antonides zijn uitzendbureaus op zoek naar goede kandidaten om te plaatsen bij klanten. ,,Hoe meer kandidaten je binnen krijgt, hoe groter de kans op succesvolle plaatsing bij je klant. De nieuwe website: CVplaats helpt uitzendbureaus aan extra kandidaten. Kandidaten zijn altijd actueel en hebben heel specifiek voor jouw uitzendbureau gekozen op het moment dat je een cv ontvangt.”

Na jaren binnen de uitzendbranche te hebben gewerkt en vele uitzendbureaus te hebben geholpen aan websites en recruitment CRM software Uitzendplaats, ontdekte Antonides dat veel uitzendbureaus extra hulp kunnen gebruiken bij het werven van extra kandidaten. ,,Dit omdat een gemiddeld uitzendbureau voor sollicitaties nog erg afhankelijk is van vacaturesites,” vertelt Franck Antonides over het ontstaan van CVplaats. ,,In 2004 had ik CVplaats al geregistreerd, maar cv’s verouderden al snel. Ik zette CVplaats in de koelkast en ging verder met onder meer Vacatureplaats.
Begin 2020 hebben we een uitgebreide enquête gedaan onder uitzendbureaus, waaruit bleek dat bijna alle uitzendbureaus graag meer open sollicitaties zouden willen ontvangen. Dit gaf ons de doorslag om CVplaats weer op te pakken. Hoeveel cv’s een uitzendbureau in totaal ontvangt is nog moeilijk te voorspellen. Het maximum aan cv’s per week is eenvoudig in te stellen. De eerste 10 cv’s ontvangt men gratis, daarna betaal je slechts € 4,95 per inschrijving / cv.”

Omdat een goede verwerking na het ontvangen van een cv is belangrijk, heeft CVplaats de Recruitment CRM Software voor uitzendbureaus als basis toegepast. CVplaats is een van de diensten van Flexsoftware, dat software specifiek voor uitzendbureaus ontwikkelt. Zo heeft Flexsoftware naast Recruitment CRM voor uitzendbureaus, Vacatureplaats en CVplaats ook een gratis WordPress Plugin voor Uitzendbureau Website ontwikkeld.