Ingezonden nieuws

Fluitend naar je werk – met de E-bike van 4 Minutes kan het!

Fluitend naar je werk banner

Fluitend naar je werk bij 4 Minutes

Fluitend naar je werk – met de E-bike van 4 Minutes kan het!

In een tijd waar duurzaamheid en sociaal ondernemerschap steeds meer aandacht krijgen, zetten wij, uitzendbureau 4 Minutes, een belangrijke stap voorwaarts door een samenwerking aan te gaan met het gerenommeerde fietsenmerk BSP. Deze samenwerking is bijzonder; het is namelijk een bevestiging van onze gezamenlijke inzet voor een groenere, meer inclusieve toekomst.

Ontzettend trots zijn wij dan ook om aan te kunnen kondigen dat we, bovenop de reeds rijdende 65 elektrische 4 Minutes E-bikes, nu nog eens 100 exemplaren van het BSP-model BRAZZ hebben besteld!

De fiets

Deze elegante fiets, ontworpen voor eenvoudige opstap en uitgerust met fraaie opties zoals een fietsendrager, een elektrische motor, en 7 traploze versnellingen. Het geeft een maximaal comfort zodat je snel, makkelijk en vooral groen naar je werk fietst.

Fiets banner fluitend naar je werk

Deze fietsen zijn speciaal geselecteerd voor onze uitzendkrachten, die ze voor slechts €6,- per week kunnen lenen. Het is een investering in hun welzijn en mobiliteit, waardoor ze letterlijk ‘fluitend naar hun werk’ kunnen gaan.

Wat deze samenwerking bijzonder maakt, is de manier waarop de fietsen tot stand komen. Hoewel de onderdelen uit het Verre Oosten komen, wordt elke fiets met zorg gefabriceerd en gemonteerd in Roermond, in de sociale werkplaats van Westrom. Hier werken tientallen gemotiveerde mensen dagelijks aan de productielijn, die zo’n 25 verschillende montage posities kent. Zie voor een assemblage overzicht deze fotos:

Zadel assemblage bij Westrom          

Deze lokale productie benadrukt niet alleen het belang van het steunen van Nederlandse banen, maar is tevens voor 4 Minutes dé manier om ook het vakmanschap en de toewijding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mogelijk te maken. Wij vinden deze stap perfect passen binnen het gedachtegoed van zowel BSP (onderdeel van het moederbedrijf PMG) als 4 Minutes bv. Onze beide organisaties delen deze normen en waarden en het belang van sociale verantwoordelijkheid en het creëren van kansen voor iedereen zit dan ook diep geworteld in ons bedrijfsmodel.

Samenwerking

Door deze samenwerking hopen we niet alleen onze uitzendkrachten een duurzame manier van vervoer te bieden, maar ook onze klanten en partners te inspireren om soortgelijke stappen te zetten. Bovendien is dit initiatief een prachtig voorbeeld van hoe bedrijven bij kunnen dragen aan het verminderen van CO2-uitstoot en het promoten van gezonde, actieve levensstijl.

In een wereld die steeds bewuster wordt van de noodzaak om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, biedt het gebruik van elektrische fietsen voor woon-werkverkeer een win-win oplossing voor zowel individuen als de planeet. Bij 4 Minutes geloven we dat succes niet alleen gemeten wordt in winst, maar ook in de positieve impact die we kunnen hebben op onze gemeenschap en het milieu.

Leren en werken

Met ons motto “4 Minutes – Fluitend naar je werk” willen we een beweging in gang zetten die verder gaat dan alleen ons bedrijf. We nodigen onze klanten en partners uit om samen met ons deze ontwikkeling te stimuleren en er een gevolg aan te geven. De samenwerking tussen 4 Minutes Enschede en BSP is meer dan een bedrijfsstrategie; het is een statement waarin wij actie richting een duurzamere en socialer inclusieve toekomst hopen te stimuleren.

Laten we samen de weg vrijmaken voor verbetering, één fietsrit tegelijk.

Deel dit bericht