Ingezonden nieuws

Uitzendbureau beginnen? Flexadvies van Flexsupport ontzorgt het uitzendproces

Flexsupport biedt met hun uitzendbureau advies (Flexadvies) ondersteuning voor het optimaliseren van uw uitzendonderneming. Ons doel is om u op strategisch niveau inzichten, ondersteuning en praktisch advies te geven, waardoor u met vertrouwen stappen kunt zetten in het starten of uitbreiden van uw uitzendbureau.

Meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring

Bij Flexsupport beschikken we over meer dan 15 jaar aan uitgebreide ervaring in het begeleiden en adviseren van ondernemers in diverse fases. Met Flexadvies kunnen wij u ondersteuning bieden in elke fase van uw uitzendondernemerschap.

Groeipijnen? Wij hebben de oplossingen

Veel uitzendondernemingen ervaren groeipijnen en lopen tegen complexe wet- en regelgeving aan. Uit onze gesprekken met (potentiële) klanten blijkt de grote behoefte aan kennis over efficiëntie in bedrijfsvoering en strategisch inzicht. Het Flexadvies-traject biedt u als uitzendondernemer de zekerheid om de volgende stap met vertrouwen te zetten.

In deze markt is het essentieel om wendbaar te blijven en u aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Flexadvies dient als uw sparringpartner, waarmee u goed onderbouwde strategische beslissingen kunt nemen. Onze consultancy onderscheidt zich door praktisch advies, dat voortkomt uit jarenlange ervaring in de flexbranche.

Flexadvies van Flexsupport ontzorgt uitzendproces

Groningse nuchterheid

Flexadvies staat voor open communicatie, waarbij we confronterend zijn als de situatie erom vraagt. Met een vleugje Groningse nuchterheid denken we in kansen en mogelijkheden. Ons advies is op maat gemaakt voor kleine tot middelgrote uitzendbureaus. In onze rapportage ontvangt u direct toepasbare adviezen en inzichten, gebaseerd op de huidige situatie en gericht op uw toekomstige doelen.

Transparantie in de kosten

Ons adviestraject begint met een kennismaking en het in kaart brengen van uw casus. Na het helder krijgen van uw uitdaging starten we het traject, waarin één of meerdere gesprekken plaatsvinden en ons advies wordt vastgelegd in een rapport. Het traject wordt afgerond met de bespreking van het rapport. Onze eenmalige casusbespreking kost €250,-, en het uurtarief is €95,-. Na het eerste gesprek maken wij een inschatting van het benodigde aantal uren, zodat u vooraf een duidelijke indicatie van de kosten heeft.

Kies voor Flexadvies van Flexsupport en maak uw uitzendbureau klaar voor een succesvolle toekomst!

Deel dit bericht