Ingezonden nieuws

ASA lanceert recruitmentplatform ASA On Demand

Uitzendbureau ASA lanceert een digitaal platform. Eén waarmee opdrachtgevers binnen dezelfde dag een geschikte kandidaat kunnen vinden voor openstaande vacatures: ASA On Demand. Met ASA On Demand wil het uitzendbureau voldoen aan de toenemende vraag naar flexibel ‘on demand’ werk. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen via het platform met één druk op de knop met elkaar in contact gebracht worden. Dit kan voor interessante korte opdrachten in diverse sectoren.

ASA lanceert nieuw recruitmentplatform

Vanaf 1 juni kunnen klanten van ASA korte klussen delen via het gloednieuwe platform ASA On Demand. ASA On Demand verbindt opdrachtgevers met slechts één druk op de knop aan duizenden uitzendkrachten. Op het platform worden opdrachten van korte duur gedeeld; van dagklussen in de horeca of retail tot tijdelijke administratieve projecten van meerdere weken. De kandidaten kunnen vaak dezelfde dag nog aan de slag. Zo zijn werkgevers verzekerd van voldoende flexibel personeel voor of op ieder gewenst moment.

Toename vraag naar flexibel werk

Als toonaangevend uitzendbureau voor studenten, starters en (young) professionals voldoet ASA met het nieuwe platform niet alleen aan de wensen van hun opdrachtgevers, maar ook hun kandidaten. Het bureau merkt dat de vraag naar flexibel werk, de afgelopen jaren flink is toegenomen. In combinatie met de vele voordelen van een uitzendcontract, biedt het bureau een aantrekkelijke en eigentijdse manier van werken aan.

Eén druk op de knop contact

“Met de lancering van ons platform ASA On Demand willen we de flexibiliteit van een platform combineren met de voordelen van een uitzendcontract. Met één druk op de knop staan onze kandidaten in contact met werkgevers. Ondanks dat kandidaten zichzelf nu kunnen inplannen en opdrachtgevers volledig online klussen kunnen plaatsen, houden we vast aan onze human touch. Er zijn altijd consultants betrokken bij de matching en poolmanagement”, vertelt Maximilian Krijgsman, Algemeen directeur ASA, Easy Way & Start People Transport.

Kijk voor meer informatie over ASA op asatalent.nl/asa-on-demand.

Deel dit bericht