Easyflex

De all-in-onesoftware voor iedereen in de flexbranche!

Of je nu aan traditioneel uitzenden, detacheren, ZZP’ers verwerken of payrollen doet; Easyflex ondersteunt het allemaal! Easyflex is een verloning- en facturatiesoftware, maar ondersteunt daarnaast ook al je (administratieve) bedrijfsprocessen in je organisatie. Wil je tijd besparen én tegelijkertijd zeker zijn van een betrouwbaar systeem waar je eenvoudig flexwerkers en opdrachtgevers mee kunt verlonen en factureren? Dan is Easyflex het pakket voor jou!

Bezoek Easyflex
Gemaakt voor Flexwerk

Easyflex zit in de cloud: je kunt dus vanaf elke locatie werken. Bovendien ben je er altijd van verzekerd dat het systeem volledig voldoet aan alle wet- en regelgeving. Verder is het mogelijk om in twee loonjaren tegelijkertijd te werken; handig voor de overgang naar het nieuwe jaar!

Easyflex biedt je daarnaast:

  • Automatisch in te stellen processen, zoals de loonaangifte, verloning en facturering;
  • Mobiele frontoffice waar je eenvoudig flexwerkers inschrijft, plaatst en contracten aanmaakt;
  • Direct inzicht in je financiële cijfers met een geavanceerde Business Intelligence tool;
  • Koppel elk systeem aan Easyflex door middel van de open API;
  • Document management voor papierloos werken en een rechtsgeldige digitale handtekening voor de contracten van je flexwerkers;
  • Een app voor de flexwerkers waar ze eenvoudig digitaal uren én hun beschikbaarheid kunnen doorgeven;
Samen helpen we je verder!

Heb je een vraag over de applicatie en kom je er niet aan uit? Ons Service Center staat voor je klaar. Wij werken niet met een maximaal aantal tickets. Vind je het prettiger om hulp te krijgen op je werkplek? Onze consultants komen dan graag naar je toe.

Start met Easyflex

Het starten met een nieuw pakket kost wat tijd en is vaak ook een spannend moment. Om je te ontlasten, word je volledig begeleid vanaf je start bij Easyflex, Wij verzorgen de inrichting van je administratie, trainen medewerkers in het gebruik van Easyflex en adviseren je graag waar nodig. De eerste vier weken krijg je een persoonlijke relatiebeheerder aangesteld die samen met je de verloning en facturatie door zal lopen, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan!

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een demonstratie van Easyflex?

Neem gerust contact met ons op: 0162-690410 | sales@easyflex.nl | www.easyflex.nl