5511 Artikelen

Flexupdate
Houdt je dagelijks
up-to-date!

Flexupdate is dé website met een actueel totaal overzicht van al het nieuws voor uitzendbureaus. Wij bieden op ieder moment van de dag alle relevante ontwikkelingen en kennis gratis op ons online nieuwsplatform aan.

Dankzij onze partners
bestaat Flexupdate!

Flexupdate is een nieuwsplatform dat is opgericht door 4 partners in de uitzendbranche. Allen gedreven en betrokken partijen die de uitzendbranche verder willen helpen in het goed uitvoeren van het werkgeverschap.

Partner worden

Adverteren op Flexupdate

Flexupdate is hét nieuwsplatform voor de flexbranche met dagelijkse updates en een wekelijkse nieuwsbrief. Met een advertentie op Flexupdate bereikt u uitzendbureaus en detacheerders door heel Nederland.

Optie Pakket 1
Optie Pakket 2
Pakket 1

Jouw advertentie rouleert twee weken tussen de nieuwsartikelen op de homepagina en wordt twee keer gepubliceerd in de wekelijkse nieuwsbrief. Pakket 1 kost eenmalig 399,- euro exclusief btw per advertentie.

Contact opnemen
Pakket 2

Een advertentie rouleert twee weken tussen de nieuwsartikelen op de homepagina en op de contentpagina. Op deze pagina leest de bezoeker het artikel dat is aangeklikt én zijn de meest gelezen artikelen te vinden. Pakket 2 kost eenmalig 599,- euro exclusief btw per advertentie.

Contact opnemen

Waarom adverteren op Flexupdate?

Als leverancier in de flexbranche wilt u graag uw producten of diensten onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk uitzenders en detacheerders in Nederland. Flexupdate kan u hierbij helpen.

Flexupdate verzorgt naast de publicatie van het dagelijkse nieuws uit de branche op de website ook een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief worden artikelen over interessante onderwerpen, geschreven door branchegenoten, gemaild aan meer dan 3.500 lezers. Flexupdate is het platform om uw bedrijf, dienst of product in de spotlights te zetten!

  • Mogelijkheden om uw advertentie door te plaatsen op uw eigen social media;
  • Flexupdate is hét nieuwsplatform voor de flexbranche met dagelijkse updates en een wekelijkse nieuwsbrief. Met een advertentie op Flexupdate bereikt u uitzendbureaus en detacheerders door heel Nederland.
  • Voordelige tarief;
  • Mogelijkheid om de advertentie te koppelen aan een verdiepend en gratis artikel.